Šta vam pokazuje da vas žena ne poštuje?

Naravno da se poštovanje zaslužuje. Vremenom i postupcima.

Zene vecinom muskarce koje vole ne postuju i obratno one koje ne podnose vecinom postuju,

E sada da li zena nekog muskarac moze i da voli i postuje moze al to je super tesko takav muskarac mora kompletan da bude na svim poljima i pobjednik a zene su u odabriu jako surove kao zvijeri msm to im je bioloski,nemaju milosti prema slabim muskarcima niti empatije jer od toga im zavisi bioloska funkcija a I samom drustvu

Za muskarca mnogo je bitnije da ga zena postuje nego da ga voli a ako moze oboje to je idealno,al u zivotu samo 0.1 procenat muskaraca zene vole i postuju al to su pobjednici zivota u svakom segmentu a oni su rijetki

Zene vecinom muskarce koje vole ne postuju i obratno one koje ne podnose vecinom postuju,
Netačno ( u mom slučaju ).
E sada da li zena nekog muskarac moze i da voli i postuje moze al to je super tesko takav muskarac mora kompletan da bude na svim poljima i pobjednik
Kompletan da, pobednik....Ne znam u čemu bi morao da bude najbolji...
a zene su u odabriu jako surove kao zvijeri msm to im je bioloski
Ovo ne razumem.

Netačno ( u mom slučaju ).

Kompletan da, pobednik....Ne znam u čemu bi morao da bude najbolji...

Ovo ne razumem.

Ne razumijes i to je logicno jer bioloska priroda zene je njoj data kada se rodi nije to nesto sto mora da uci i da joj objasne roditelji,e sada ako nisi istrazivala svoju podsvjest ova prica ce ti biti cudna ili ce ti biti pa to nisam ja,a jesi to je bioloski i tu nema nikakvih misterija to je priroda podesila tako i to je sasvim ok,samo sto to mnoge zene i muskarci ne razumiju zbog nekih idealistickih modela i obrazaca vaspitanja koje dobijaju od drustva, roditelja,literature koje citaju ili tv itd protiv cega nemam nista.To sto ti kazes da se ne pronalazis u opisu koji sam dao to je ono sto ti svjesno rezonujes al podsvjesno je totalno suprotno

Ne razumijes i to je logicno jer bioloska priroda zene je njoj data kada se rodi nije to nesto sto mora da uci i da joj objasne roditelji,e sada ako nisi istrazivala svoju podsvjest ova prica ce ti biti cudna ili ce ti biti pa to nisam ja,a jesi to je bioloski i tu nema nikakvih misterija to je priroda podesila tako i to je sasvim ok,samo sto to mnoge zene i muskarci ne razumiju zbog nekih idealistickih modela i obrazaca vaspitanja koje dobijaju od drustva, roditelja,literature koje citaju ili tv itd protiv cega nemam nista.To sto ti kazes da se ne pronalazis u opisu koji sam dao to je ono sto ti svjesno rezonujes al podsvjesno je totalno suprotno
Muškarcima nije data biološka priroda ?
Kako oni vrše odabir ?

E sada da li zena nekog muskarac moze i da voli i postuje moze al to je super tesko takav muskarac mora kompletan da bude na svim poljima i pobjednik a zene su u odabriu jako surove kao zvijeri msm to im je bioloski,nemaju milosti prema slabim muskarcima niti empatije jer od toga im zavisi bioloska funkcija a I samom drustvu

Za muskarca mnogo je bitnije da ga zena postuje nego da ga voli a ako moze oboje to je idealno,al u zivotu samo 0.1 procenat muskaraca zene vole i postuju al to su pobjednici zivota u svakom segmentu a oni su rijetki

Па нека изграде свог мушкарца.

Она која хоће готовог мушкарца, он зна своју цену!

Жене јесу сурове у одабиру, али када нешто крене неповољно, онда нека саме себе пљују као субјекти, због лоше одлуке у избору објекта...:lol:

Конзумеризам је опасан код жена !

Da li pobednik zivota moze da bude recimo obucar?

Da li pobednik zivota moze da bude recimo obucar?
A zašto ne bi mogao? Radiš neki posao koji ti leži, verovatno ga i zavole obućari posle nekog vremena ako odmah nisu, radiš ga savesno i kvalitetno i zbog sebe i zbog mušterija. Para non stop kaplje da ne bi nestala kojim slučajem. Ne mogu svi inovatori i veliki preduzetnici da budu.

zene su u odabriu jako surove kao zvijeri msm to im je bioloski,nemaju milosti prema slabim muskarcima niti empatije jer od toga im zavisi bioloska funkcija a I samom drustvu

Ja bih rekao da su surove zato sto imaju preterano visoke standarde. Koliko je do prirode a koliko do odgoja, nije bitno, mada ja licno mislim da je vise do odgoja. Bitno je da se radi o gresci koja treba da se koriguje.

Razumni ljudi postavljaju standarde na osnovu toga ko su i sta su, iz kakve porodice poticu, kakvo detinjstvo su imali, sta znaju, sta ih zanima i tako dalje. Traze kompatibilnu osobu. To vazi za oba pola.

"Svaka krpa nadje zakrpu".

Ako si ti analitican, kao sto tvoje ime nalaze, i ako je analiticnost tvoja glavna osobina, onda bi trebalo da trazis neku koja ce biti voljna da slusa tvoje analize ( i po mogucstvu ucestvuje u istim. ) Ona ce te ceniti zato sto -- zbog prirode, odgoja ili kombinacije ta dva -- ceni analiticnost. Ako joj je to najvaznija stvar, onda ce biti spremna da zanemari druge stvari.

Nekoj drugoj ces biti dosadan i to uopste nije zanimljiva stvar. Moze da se resi izolacijom ali to nije idealna stvar.

Za svaku osobu postoji odredjeni skup kvaltieta koja ta osoba ume da prepozna kod drugih ljudi kao i hijerarhija tih kvaliteta tj. sta smatraju vise a sta manje vaznim. To varira od osobe do osobe ali moze da se otkrije putem razgovora ali i najobicnijim posmatranjem.

Ja bih rekao da su surove zato sto imaju preterano visoke standarde. Koliko je do prirode a koliko do odgoja, nije bitno, mada ja licno mislim da je vise do odgoja. Bitno je da se radi o gresci koja treba da se koriguje.
Ja mislim da je rec o surovosti na nekom iskonskom nivou, nesvesnom. Mislim da standardi dolaze sa povrsnog nivoa. Dovljno svesna zena na svoje standarde moze da utice a na svoju prirodu ne.

Ja mislim da je rec o surovosti na nekom iskonskom nivou, nesvesnom. Mislim da standardi dolaze sa povrsnog nivoa. Dovljno svesna zena na svoje standarde moze da utice a na svoju prirodu ne.
Naravno zene su danas, kao i muskarci, u knfliku same sa sobom. Danas se ljudi vise vode glavom nego osecajem iznutra. I verujem da je danas slabom muskarcu lakse nego ikada ranije da nadje zenu. Jer postoje nametnuti standardi koje moze mehanicki da ispuni i osvoju odredjenu zenu.

Standardi odredjuju koliko je neko surov. Sto su visi standardi, to je surovost visa.

Ovde je receno da zene imaju poprilicno vise standarde u odnosu na muskarce -- i to ne vecina zena, vec sve -- i da je to deo njihove "prirode" tj. da standardi, ili barem njihova visina, nisu nauceni, vec nasledjeni, te da ne mogu da se menjaju.

Prvo, nisam ubedjen da se standardi nasledjuju. Mada me ne bi cudilo.

Drugo, sve i da su nasledjeni, uopste ne verujem da ih nije moguce menjati.

Trece, ne verujem da svako ima iste standarde ( kako god da su steceni. ) Nema mi apsolutno nikakvog smisla da to bude slucaj.

Razumni ljudi postavljaju standarde na osnovu toga ko su i sta su, iz kakve porodice poticu, kakvo detinjstvo su imali, sta znaju, sta ih zanima i tako dalje. Traze kompatibilnu osobu. To vazi za oba pola.

"Svaka krpa nadje zakrpu".

Ako si ti analitican, kao sto tvoje ime nalaze, i ako je analiticnost tvoja glavna osobina, onda bi trebalo da trazis neku koja ce biti voljna da slusa tvoje analize ( i po mogucstvu ucestvuje u istim. ) Ona ce te ceniti zato sto -- zbog prirode, odgoja ili kombinacije ta dva -- ceni analiticnost. Ako joj je to najvaznija stvar, onda ce biti spremna da zanemari druge stvari.

Nekoj drugoj ces biti dosadan i to uopste nije zanimljiva stvar. Moze da se resi izolacijom ali to nije idealna stvar.

Za svaku osobu postoji odredjeni skup kvaltieta koja ta osoba ume da prepozna kod drugih ljudi kao i hijerarhija tih kvaliteta tj. sta smatraju vise a sta manje vaznim. To varira od osobe do osobe ali moze da se otkrije putem razgovora ali i najobicnijim posmatranjem.

Nece zena birati primarno muskarca zato sto imaju slicna interesovanja ili sto ona voli njegove talente.To moze doci kao opcija samo ako se prije toga ispune primarni uslovi da zena izabere nekog lika.Primarno zene ne poznaju same sebe i ne znaju sta hoce,a cijeli zivot provedu a da ne saznaju kako njihova biologija funkcionise u medjuljudskim odnosima a posebno u odnosu sa muskarcima,one znaju kako biologija funkcionise na tjelesnom nivou ali ne i na visim nivoima,a nazalost to ne znaju ni mnogi muskarci zato i imaju problema da nadju zenu,ili ako je imaju da odrze taj odnos,jer teze ljubavi, zadovoljstvu nekom razumijevanju a ne shvataju da biologija zenska ne bira partnera po tim osnovama nego bioloskim.Zena su primarno evoluirale kao bioloska bazicna bica kao i muskarci a onda su se razvijale kao emotivna, intelektualna,duhovna bica al problem zena je sto one mnoge vise znaju o svojim emocijama o svom dugu samom zivotnom empirizmu tipa neka zivotno iskusna zena al jako malo znaju o svojoj biologiji a tek malo znaju muskarci

Mnogi muskarci se cude kako nekom liku ide tako lako sa zenema a njemu ili nekim drugima ide tako tesko,a ako pitas zene zasto vam je ovaj momak bio partner a ovaj nije,ne znaju ni one same,one ce reci ono sto one misle a to sto misle je posledica njihovog zivotnog iskustva, vaspitanja,onoga sto su citale,saznavale kroz zivot itd a sve to je pogresno i nema nikakve veze sa tim zato sto one izlaze sa jednim likom a sa drugim ne.Primarno taj lik koji njih lakse osvoji itd on je zadovoljio podsvjesne zenske bioloske kriterijume, pa samo gledaj kako zene leoparda ili vuka biraju partnera, biraju onoga koji je postovaniji i spremniji da je zastiti i odbrani iako taj muzjak cak vizuelno moze biti 10 puta ruzniji nego ovaj koga nije izabrala za partnera.Mnogi muskarci ne shvataju da ako zarade postovanje drugih muskaraca da imaju bioloski zene privucene njima.Zeni je bioloski najbitnije da si bio postovan od strane drugih muskarca a posebno u maloj sredini onda ce i znati da li ste smatrali kretenom u osnovnim,srednjoj,fakultetu iako ne razmislja o tome zena to bioloski prepozna, posebno ce i osjetiti da ces biti kukavica koje je nece zastiti ako je napadne neki idiot pijani na ulici,sve je to biologija sto pricam sada

Poslednja izmena:
Nece zena birati primarno muskarca zato sto imaju slicna interesovanja ili sto ona voli njegove talente.To moze doci kao opcija samo ako se prije toga ispune primarni uslovi da zena izabere nekog lika.Primarno zene ne poznaju same sebe i ne znaju sta hoce,a cijeli zivot provedu a da ne saznaju kako njihova biologija funkcionise u medjuljudskim odnosima a posebno u odnosu sa muskarcima,one znaju kako biologija funkcionise na tjelesnom nivou ali ne i na visim nivoima,a nazalost to ne znaju ni mnogi muskarci zato i imaju problema da nadju zenu,ili ako je imaju da odrze taj odnos,jer teze ljubavi, zadovoljstvu nekom razumijevanju a ne shvataju da biologija zenska ne bira partnera po tim osnovama nego bioloskim

Svi mi biramo na osnovu percepcije o tome ko nam je kompatibilan.

To rade i ljudi sa previsokim standardima s tim sto je njihova percepcija iskrivljena ( obicno zato sto je njihova slika o sebi iskrivljena tj. preterano pozitivna. )

I niko od nas nije rodjen sa kompletnim znanjem o tome ko nam je kompatibilan a ko nije. To se uci -- kroz vaspitanje, kroz iskustvo, kroz razgovor s drugim ljudima i tako dalje. Vremenom to znanje postaje stabilno i manje podlozno promenama.

Kad je covek mlad, a narocito kad nema nekoga ko bi mogao da mu pomogne, on "ne zna sta hoce" i sklon je skakanju s jednog partnera na drugog.

Neki nikad ne nauce.

Svi mi biramo na osnovu percepcije o tome ko nam je kompatibilan.

To rade i ljudi sa previsokim standardima s tim sto je njihova percepcija iskrivljena ( obicno zato sto je njihova slika o sebi iskrivljena tj. preterano pozitivna. )

I niko od nas nije rodjen sa kompletnim znanjem o tome ko nam je kompatibilan a ko nije. To se uci -- kroz vaspitanje, kroz iskustvo, kroz razgovor s drugim ljudima i tako dalje. Vremenom to znanje postaje stabilno i manje podlozno promenama.

Kad je covek mlad, a narocito kad nema ko da mu pomogne, on "ne zna sta hoce" i sklon je skakanju s jednog partnera na drugog.

Jer ti mislis da u danasnjim vezama,zene vole svoje partnere (nebitno sta one pricaju,svaka prica istu pricu voli svog partnera). Velika vecina danasnjih veza i ne samo danas nego uvijek ne zasniva se na ljubavi niti neko tu nekoga voli.Cak ako ima ljubavi onda vise je muskarac da voli zenu nego kontra.Zena podsvjesno uopste nema potrebu da voli muskarca to je zabluda,zena primarno zeli da postuje muskarca,to im je bioloski tako su evoluirale,jer postovanje je egzistencijalni Imperativ od njega zavisi opstanak vrste.Zene vecinom cak i nemaju slicna interesovanja kao partner a posebno neke kazu sa kakvim kretenom zive tipa nervira je taj lik,cak ga i mrzi al ga postuje i sa tim je likom.Mnoge one kazu treba im romanticni princ pun razumjevanja a nikako da ga nadju kao tuzne,a one su za zivota upoznale makar 2 takva lika al takav lik im je maksimalno prijatelj.Nije da zene ne zele da budu sa nekim njeznim i ucenim likom itd,oce ako takav lik je hrabar i pobice se sa olosem najgorim da odbrani nju ili sjutra nju i njeno dijete,al vecina takvih likova su strasljivi za realni sukob i zivot jer nisu imali jako ocinsko vaspitanje,mamin fini sin koji sjutra prerasta u neratobornog muskarca koji ne zadovoljava bioloske kriterijume zenki.Pa kod rogatih zivotinja imas npr 2 muzjaka se nabijaju rogovima i jaci dobija zenku i ova to gleda sa strane

To je istina,al to je sramota reci jer si onda primitivan ako imas takav stav,a u skolama tako ne uce djecu jer time ih kao zaglupljuju i gaje praistorijska shvatanja

Moderno gradjasnko drustvo je odmalena prodavalo mitove generaciji muskaraca o musko zenksim odnosima,negirali su ljudsku biologiju cak to djeca nisu ni imala taj predmet u skolama kako su zene bioloski evoluirale kroz medjuljudske odnose od praistorije.A onda protiv takvih ucenja nije bilo samo moderno drustvo vec i crkva a pogotovo feninisticki pokreti,niko ne zeli jakog muskarca,oni ti pomenu u skoli velike junake i ratnike al te nikako ne uce da budes kao oni

Poslednja izmena:
Zene vecinom cak i nemaju slicna interesovanja kao partner a posebno neke kazu sa kakvim kretenom zive tipa nervira je taj lik,cak ga i mrzi al ga postuje i sa tim je likom.Mnoge one kazu treba im romanticni princ pun razumjevanja a nikako da ga nadju kao tuzne,a one su za zivota upoznale makar 2 takva lika al takav lik im je maksimalno prijatelj.Nije da zene ne zele da budu sa nekim njeznim i ucenim likom itd,oce ako takav lik je hrabar i pobice se sa olosem najgorim da odbrani nju ili sjutra nju i njeno dijete,al vecina takvih likova su strasljivi za realni sukob i zivot jer nisu imali jako ocinsko vaspitanje,mamin fini sin koji sjutra prerasta u neratobornog muskarca koji ne zadovoljava bioloske kriterijume zenki.

Ono sto ja mogu da kazem na osnovu licnog iskustva jeste to da to sto ti pricas -- da je svim zenama, bile one svesne toga ili ne, najbitnija jedna te ista stvar i to bas ovo sto si ti naveo tj. sposobnost muskarca da udje u fizicki sukob kako bi zastitio svoju porodicu -- nije tacno.

I to moze vrlo lako da se objasni.

Ako je zena fizicki obezbedjena, ako je stiti nego drugi, kao sto je to policija, ona nema potrebu za muskarcem koji ce fizicki da je obezbedjuje.

Stoji da mogu da je privlace muskarci koji se bave, ili koji bi mogli da se bave, takvim poslovima, ali ne zato sto joj je potrebna licna zastita vec prosto zato sto joj je takav tip muskarca familijaran.

Familijarnost se stice kroz iskustvo mada moze biti i da je jednim delom urodjena. Ako si odrastao u porodici fizickih tipova, ako se celog zivota druzis s fizickim tipovima, ako si kroz knjige i medije upoznat s njima, njihovim delima i njihovom znacaju u drustvu, onda ce fizicki tipovi i da te privlace.

U drustvu u kojem postoji podela rada, svako radi svoj deo posla i niko ne radi sve. To znaci da ne mogu svi da budu fizicki tipovi, sto automatski povlaci za sobom da ne mogu sve zene da preferiraju fizicke tipove.

Poslednja izmena:
Šta za vas znači da vas žena ne poštuje u međusobnoj interakciji/razgovoru (bez drugih ljudi)?

Dodatno pitanje:
Da li kada vas žena savjetuje, doživljavate za nepoštovanje? Ta žena može biti tvoja sestra, majka, partnerka, drugarica....
Da li vam to smeta?
Puno nekih sitnica.Posebno kada zene upoznaju muskarca prijatne spoljasnosti nema sredine.Ili te hejtuju,ili ti pokazuju naklonost na razne nacine.

Puno nekih sitnica.Posebno kada zene upoznaju muskarca prijatne spoljasnosti nema sredine.Ili te hejtuju,ili ti pokazuju naklonost na razne nacine.
Pa zena nikad nece iskazati nepostovanje prema muskarcu kojeg sustinski i podsvjesno postuje,al problem je sto zene vecinu muskaraca ne postuju.Radi se o tome da postoje stvari koje su zeni odvratne i idu joj na zivce i stvari koje ce prebacivati drugim muskarcima sem onima koje postuje,a to mogu biti neke sitince upravo muskarac joj u kucu dodje neuredan,aljkav ,noge stavi na sto nokti mu neuredni,to je za svaku zenu odvratno i gadno to ce odma prigovoriti muskarcu.Al ako ga postuje sustinski onda ce mu preci i preko tih stvari.A zena postuje muskarca kojeg postuju svi drugi muskarci zbog djela koja je taj muskarac ucinio.Jako je tesko da obican muskarac koji radi obican posao ima postovanje a ne znaci da iako je bogat i poznat da ce ga i tada zena postovati jer mnogi takvi muskarci upravo dozivljavaju da ih zene bas snalazi i koristi itd,jer ih ne postuje

Zrtva je jednaka postovanju ako je neko tatin sin pa ima milione i vodi super zivot moze biti voljen ili omrazen ali nikako ne moze biti postovan jer nije u njegovom zivotu bilo nikakve zrtve.Cijene se uvijek herojska djela,djela solidarnosti,tezak rad i trpljenje i postizanje cilja bez pomoci ikog itd,kada to muskarac ima postovace ga i zene i muskarci.Pa iako dodje kuci pijan i neuredan nece mu zena praviti skandal iz postovanja iako u sebi ludi i nervira se zbog toga,dok nekom liku iz zone komfora oce komotno pravit problem

Poslednja izmena:

Back