Да ли вам је неопходан физички рад за нормалну комуникацију?

• Začetnik teme Začetnik teme Zauz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Да ли?

• Јесте

glasova: 2 28,6%
  • Није

glasova: 5 71,4%

• Ukupno glasova
    7

Zauz

Buduća legenda
VIP
Poruka
46.990
Момци,мушкарци су вечно бесни,агресивни (бар они који се могу видети,не значи да су сви такви није генерализација) али сам приметила да ако раде нешто физичко прелазе у стање смирености и пристојне комуникације.
Не сви а један већи део је веома неприметан ако се тог дана баве неким физичким послом (било шта,могу са мајсторима нешто,могу да цепају дрва,поправљају,косе,преносе намештај итд.исл.) и са њима се може нормално комуницирати.
Да дам пример момака који су ишли на пливање и требао им хлад те су носили канте воде неке огромне да омекша земља како би направили место где ће поставити сунцобран.
Много су мирнији били после тога,много нормалније разговарали,кликните нешто не било вам заповеђено а питање је у наслову.

Ne znam da li ona misli na tu vrstu promene usled aktivnosti..

Ja sam sefovao u mnogoljudnim firmama, i muskarci uopste nisu agresivni kad nema zena u njihovom odelenju....zene cesto izazivaju na 2, 3, nacina rivalitet i sukobe tj agresivnost kod muskaraca, od pocetne srednjoskolske mahanjem repa pa ko se zainteresuje, ona mu vrati interesovanje, sto dovodi do agresivnosti i sukoba muskaraca...
pa kasnije do rivaliteta koji nije na prvu loptu nego na drugi seks...tj rivalitet svojine ribe koja se kreshe....
Pa do meksih varijanti gde je problem sto zensko sara, tj vabi vise njih u isto vreme....a oni sami ne bi krali jedan od drugoga...

Sad da vidimo kako stoji sa fizickim radom....
Zasto sam naveo zene pre ovoga, zato sto zene stvaraju taj utisak kod sebe da muskarci preagresivno reaguju , a ustvari su one uzrok..
Zene vrse tu neku selekciju i ne primecuju uopste one muskarce koji nisu trigerovali na njihovu igru...znaci ako muskarci ne reaguju na njihov flert ili namestanje , mahanje repom, one ce ignorisati takve muskarce i onda nece primetiti njihove reakcije, dok oni koji su buuu, pajseri , njih ce da priemte jer im je jezik do poda..
I onda zakljucuju da muskarcima treba fizicka aktivnost inace su preagresivni ili sukobljeni...dok one druge grupe nisu ni primetile...

Zene su inace uzasno los postavljac teza i teorija.

Ali treba reci da je slicno i kod muskarca ako dozvoli da mu pomera dupe...posle nekog vremena nece znati da li je zagrejan za nju ili je samo nervozan zato sto mu pomera dupe..
jednostavno preispitivanje situacije to brzo resava.....

Poslednja izmena od moderatora:
Момци,мушкарци су вечно бесни,агресивни (бар они који се могу видети,не значи да су сви такви није генерализација) али сам приметила да ако раде нешто физичко прелазе у стање смирености и пристојне комуникације.
Не сви а један већи део је веома неприметан ако се тог дана баве неким физичким послом (било шта,могу са мајсторима нешто,могу да цепају дрва,поправљају,косе,преносе намештај итд.исл.) и са њима се може нормално комуницирати.
Да дам пример момака који су ишли на пливање и требао им хлад те су носили канте воде неке огромне да омекша земља како би направили место где ће поставити сунцобран.
Много су мирнији били после тога,много нормалније разговарали,кликните нешто не било вам заповеђено а питање је у наслову.
Nikad nisam agresivan ili bijesan,otkud ti ta ideja.

Back