AntunTun
Veoma poznat
- Poruka
- 10.854
Kod mushkaraca mi nishta nije sexi, mushkarci su odvratni. Kod zhena je sve sexy, lice valjda ne znam, mozhda dupe, cameltoe e toe sexy.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
....duzinu...Meni je seksi muškarac go muškaracpa još ako ima dubok muški glas,.visinu,široka ramena , lepe ruke, osmeh..pamet da ti stane.
![]()
moždanih vijuga ili ...?....duzinu...![]()
moždanih vijuga ili ...?
i wiyuuuga i svegamoždanih vijuga ili ...?
kod tebe ne prolazi gola samo obucenaSamo da se ne skine gola i stane pred mene nadoslo "spontano" ko Nova Godina i izraz lica ko srndac ispred fara.
Nakicena.kod tebe ne prolazi gola samo obucena![]()
i da svetle lempioncici i zvone zvonciciNakicena.
Ohi da svetle lempioncici i zvone zvoncici
Pa te neke suptilne stvari, na pr kad joj glas zadrhti kada se iznenadi ili ispusti neki ton kroz uzdah kada joj kazem: dosta smo se upoznavali ajmo sada seks. Mikropokreti tipa: prebacuje nogu s noge, vrti malboro paklu na stolu s tri prsta, brzo opali komarca iza vrata i nastavi da prica i to.Da li je to glas, oči, ruke, grudi, zadnjica ..nacin na koji muškarac/ena hoda, govori, smeje se?
ti odmah u akcijukod žena sve , ma kakvi lampiončići i zvončićir , uzmeš puter i je mažeše ko Brando u filmu![]()
pa nismo Indijska serija , dok se nameste za poljubac prođu 50 epizodati odmah u akciju![]()
Da li je to glas, oči, ruke, grudi, zadnjica ..nacin na koji muškarac/ena hoda, govori, smeje se?
Da li je to glas, oči, ruke, grudi, zadnjica ..nacin na koji muškarac/ena hoda, govori, smeje se?