Šta vam je seksi kod muškaraca i žena?

• Začetnik teme Začetnik teme Nina
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da li je to glas, oči, ruke, grudi, zadnjica ..nacin na koji muškarac/ena hoda, govori, smeje se?
Pa te neke suptilne stvari, na pr kad joj glas zadrhti kada se iznenadi ili ispusti neki ton kroz uzdah kada joj kazem: dosta smo se upoznavali ajmo sada seks. Mikropokreti tipa: prebacuje nogu s noge, vrti malboro paklu na stolu s tri prsta, brzo opali komarca iza vrata i nastavi da prica i to.

Ne padam vise lako na fizicki izgled ali naravno da mora da ima taj neki prosecan nivo da zadovolji u mojim ocima i u tom proseku normalnig izgleda da ima nesto meni posebno a to ne mogu da opisem dok ne primetim i vidim sam.

Ako bas moram bitno mi je da nije debela, da nema veliko dupe i kukovi, da nema muska ramena i debele ratnicke noge ko balvani kratke...
Ne volim kratku kosu ko musko, sto duza to bolje jos ako je talasasta top.
Ne volim te neke qrvinske obrve izcrtane i siske i oci, izvestaceno lice prenatrpabo sminkom i raznoraznim pirsinzima i slicno...
Ne volim ako ima napadan duboki glas skoro kao musko...
Da ima zivota u sebi i energije iako joj je trenutni zivot i period tuzan tj da se vidi da moze nesto malo da je pokrene tj one sitne stvari i bude raspolozna i da ne mraci i crni kao neka suicidna osoba hronicno opterecena smrti.

Ljubaznost, postovanje i osecaj za lepotu i humor, da se vidi da ima neku opstu kulturu i da nema materijalisticki stav i da muako gleda kao provajdera.Kad mi pruza normalnu komunikaciju i pritom u njoj daje mogucnost za ostvarenje posebne konekcije izmedju nas.

Back