tehduduk
Buduća legenda
- Poruka
- 29.570
ja cuh na zvezdaru...![]()
nemojte nazvezdaru, ima ih ko g....a

opsedaju zgradu gde sam kupila stan, ulaze na prevaru, i imam blagi utisak da merkaju sta je za desnarukalevidzep
kod belvila bespravno kradu struju!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja cuh na zvezdaru...![]()

Ja sam imao 4 godine kada su moju majku i mene izbacili na ulicu jer nismo imali para da platimo stanarinu. 9 dana su nam sve stvari bile na ulici. Nije bilo ni jedne NVO da digne glas zbog ugnjetavanja. Niko nije ni pitao kako nam je i da li nam treba pruziti priliku da budemo ljudi...
Da se ja pitam, dao bih im pendrek po glavi i to one dugacke, za razbijanje demonstracija!
Zasto od mojih para, od para koje ja uplacujem za porez da se oni nagradjuju za nerad, javasluk i nebrigu? Sve to treba po kratkom postupku...neces lk, posao na izgradnji puteva, gradskoj cistoci? Crkni!
nigde cigani nisu bezobrazni kao kod nasje l'? nek' zatvore.tise to malo pricalice, zatvorice i ovu temu![]()
Ja sam imao 4 godine kada su moju majku i mene izbacili na ulicu jer nismo imali para da platimo stanarinu. 9 dana su nam sve stvari bile na ulici. Nije bilo ni jedne NVO da digne glas zbog ugnjetavanja. Niko nije ni pitao kako nam je i da li nam treba pruziti priliku da budemo ljudi...
Da se ja pitam, dao bih im pendrek po glavi i to one dugacke, za razbijanje demonstracija!
Zasto od mojih para, od para koje ja uplacujem za porez da se oni nagradjuju za nerad, javasluk i nebrigu? Sve to treba po kratkom postupku...neces lk, posao na izgradnji puteva, gradskoj cistoci? Crkni!
Ne secam se da sam na nekom gradilistu video Roma kako gura kolica ili drzi lopatu u ruci......
Samo u podzemnom prolazu pijace Zel venac ili na semaforima da brisu stakla
danas dva cigana u 'rajfajzen' banci 'ladno podigli 1850 evra...a dronjovi, bože te sačuvaj...
vala, neka im kapaju...ali, te novčane puteve treba proveriti...ja se oderem od posla za te pare....uz dužnost da izgledam pristojno.Najlakse je sesti i prositi i nista ne raditi..A jos ako imaju vise "radnika" koji prose za njih,pare samo kapaju...
Cigani su isti odkako je sveta i veka. Mislim da nema sanse da se to ispravi... Nazalost...
vala, neka im kapaju...ali, te novčane puteve treba proveriti...ja se oderem od posla za te pare....uz dužnost da izgledam pristojno.
danas dva cigana u 'rajfajzen' banci 'ladno podigli 1850 evra...a dronjovi, bože te sačuvaj...
zasto je njima obezbedjen smestaj! dali je izbeglicama bio obezbedjen takav smestaj?