Sta upisujete???

Ello...

Electra ti si moj covek.
Ne znam zasto svi pomisljate na to da ce te se striktno baviti onim sto upisete.. Ja receimo planiram mnoga zanimanja, izmedju ostalog i : taxista, konobarica, elektricar, profesor, novinar, pisac.... Ma mnogo toga bre :P Nikada nisam zelela jedan posao za ceo zivot, ma koliko god on uzbuuuudljiv bio. Da li ce ovde jos neko na knjizevnost osim mene? Ja cu srpski jezik i knjizevnost sa opstom knjizevnoscu..

jao... mene muci ta knjizevnost. volim da citam, i srpski mi citavog zivota(skolovanja) odlicno ide.... na takmicenja sam isla bez spremanja i prolazila prilicno dobro... mislim da cu upisati FPN(medjnarodni), ali ne znam. i ovo me vuce....

Isti slucaj Milice, osim sto sam ja odustala od FPN zato sto sam shvatila sta u stvari volim. Ja mislim da je najvaznije biti najbolji u poslu koji radis. A cim si najbolji, odmah si i zadovoljan, sto znaci da imas i para jer si najbolji, a biti najbolji je po meni nesto najbolje sto moze da zadesi najbolje ljude najbolje generacije..
lol

Ljydi ja bix ypisala prostorno planiranje pa sad.. mene me zanima ako ima nekog ko je ypisao to prosle god da mi kaze koja je fora za prijemni, tj koliko bodowa wam je trebalo da ypadnete, da li wredi da se yci iz starix informatora dok ne izdajy nowi y marty, kakaw je nowi program-cyla sam da je prilicno zanimljiw...yx :) Pa ako neko nesto zna nek' mi se jawi na msn pwiizzzzz ;)

@Mintaka: a shta si htela na FPN?
Ja od shestog razreda novinarstvo, i u trecjem gimnazije me povuche Filfax.
Super mi je ovde, ali mi nekad padne na pamet da posle studiram FPN.
Necju imati vremena, znam, al' zhelje... :rolleyes:

Ja sam prva godina ekonomskog fakulteta.Ljudi verujte mi to je sada veliki stres za vas dok ne prodje taj prijemni ali videceteposle koliko ce vam biti sve smesno. Druga stvar nema razloga da se cimate jer to sve moze da se nauci. Za opstukulturu vam ne treba vise od 2-2,5 nedelje. Za izborni predmet zavisi sta izaberete. U svako slucaju vam preporucujem da izbegavate matematiku... Za detaljnije informacije mozete da se raspitate na forumu studenata ekonomskog fakulteta.

BaronCHE (mogla sam ovo da ti kazem i u ponedeljak u skoli, ali ajde kad sam vec na netu...) mogu ti reci da je geodezija jako profitabilna, moji su pricali o tome (kad je moj brat upisivao) i kazu da je extra (samo sto je tezi od ETF-a) ! Pozz

Moja sestra je na geodetskom... ono, nije loše.... išla je u srednju geodetsku.... tako da je ovo više.. pa valjda će da zgrće pare, nem pojma...hihi ona to voli, tako da joj nije problem da po ceo dan crtka nešto...haha

Eto... Vreme leti a ja još ne znam šta da upišem... Dvoumim se izmedju književnosti i turizmologija u okviru geografskog fakulteta... E sad, ja obožavam da čitam i srpski mi je uvek išao super, ali bojim se da ako upišem to da mi ne dosadi i da ne zavrsim u skoli kao profesor... E sad, turizmologija... Primamljivo mi zvuči ( naravno, ja odmah mislim da cu proputovati svet.... Živim u oblacima), i super su mi predmeti... Ali pitanje je isplati li se biti turizmolog u " turistickoj zemlji" Srbiji? Mada ja bih najpre iz zemlje u Amerikicu ili bar Spaniju.:.. Xe xe xe... Pa šta vi mislite? Ako ima neko ko želi da upiše ili književnost ili turizmologiju neka mi pošalje privatnu poruku... Na mukama sam... Trenutno zavrsavam ekonomsku i ne pada mi na pamet da upisem bilo sta sto ima veze sa ekonomijom... Poz svim vrsnjacima...

Ello...

Electra ti si moj covek.
Ne znam zasto svi pomisljate na to da ce te se striktno baviti onim sto upisete.. Ja receimo planiram mnoga zanimanja, izmedju ostalog i : taxista, konobarica, elektricar, profesor, novinar, pisac.... Ma mnogo toga bre :P Nikada nisam zelela jedan posao za ceo zivot, ma koliko god on uzbuuuudljiv bio. Da li ce ovde jos neko na knjizevnost osim mene? Ja cu srpski jezik i knjizevnost sa opstom knjizevnoscu..

Da, ja se nadam poslu stjuardese, posto ne mogu da se odlucim za fax...

Da nema slucajno neko zainteresovan za kriminalistiku na Policijskoj akademiji?

Back