Sta uciniti

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

sinnke

Buduća legenda
Poruka
34.455
Svi znamo da sa zgodnom zenskom uglavnom nema buducnosti, jer retko koja nesto ima.
E sad da li bi vi mogli ozeniti neku koja vam nije privlacna, da bi sa njom imali buducnost.
Znaci nije odron, nego jednostavno nije vam privlacna. E sad tu se postavlja pitanje, kako sto manje vremena provoditi sa njom i sto redje je torbati.
Po tome bi covek morao raditi neki terenski posao da ga nema kuci, a kad dodjes na kratko odglumiti kako ti je ona super.

Da li bi vi mogli to?

Ja bih mogao, ali po meni nije u redu, prema njoj. Nikada to ne bih uradio.. :ljutko:
Jednog dana ne bih bio zadovoljan sa njom, i tražio bih verovatno da se razvedem, dok drugi, malo drugačijeg razmišljanja bi imali ljubavnice...

Ti si Taj sinnke sa kojim me brkaju ovde a? Pa ovako drugar, sto bi se uopste zenio i stavljao toliki kamen sebi na ledja. Zar nije lepse u tom slucaju ne zeniti se uopste, nego rintati na terenu da bi izbegao jedini spas - toplinu i uzivanje u svom domu.

Svi znamo da sa zgodnom zenskom uglavnom nema buducnosti, jer retko koja nesto ima.
E sad da li bi vi mogli ozeniti neku koja vam nije privlacna, da bi sa njom imali buducnost.
Znaci nije odron, nego jednostavno nije vam privlacna. E sad tu se postavlja pitanje, kako sto manje vremena provoditi sa njom i sto redje je torbati.
Po tome bi covek morao raditi neki terenski posao da ga nema kuci, a kad dodjes na kratko odglumiti kako ti je ona super.

Da li bi vi mogli to?

c...ne...

Da li bi vi mogli to?

Kakva retard tema..
i kao do sada zenomrzacka..

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back