Обилић
Elita
- Poruka
- 17.622
Hteo je da kaže da će Albanija da mu pokloni jadransku obalu besplatno
А шта, неће ???

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hteo je da kaže da će Albanija da mu pokloni jadransku obalu besplatno
Plašim se da su to samo mokri snovi Maje Bez JajeА шта, неће ???![]()
Plašim se da su to samo mokri snovi Maje Bez Jaje
To je nemoguće. Šiptari žele nezavisnost i tu je kraj svega.Nisi za normalizaciju odnosa takozvanog SNS-a, i Kosmeta?
Ona navija za NATO.За кога ти навијаш ?
Kosovci nude međusobno priznanje takozvanom SNS-u i lažnom predsedniku*.To je nemoguće. Šiptari žele nezavisnost i tu je kraj svega.
Jedina razlika je što smo mi priznati svugde a oni nigde, pa ispada da nude ništa za priznanje.Kosovci nude međusobno priznanje takozvanom SNS-u i lažnom predsedniku*.
Od toga nema ništa. Svako zna ko god da bi to uradio bio bi skraćen za glavu.Kosovci nude međusobno priznanje takozvanom SNS-u i lažnom predsedniku*.
Kosovci nude međusobno priznanje takozvanom SNS-u i lažnom predsedniku*.
Onda treba objasniti zapadnim Spahijama naprednjaka, da ovi ne nameravaju da ih ikad poslušaju.Od toga nema ništa. Svako zna ko god da bi to uradio bio bi skraćen za glavu.
Vi ste se svi prodali Vučiću o čemu ti pričaš?Onda treba objasniti zapadnim Spahijama naprednjaka, da ovi ne nameravaju da ih ikad poslušaju.
To će utrti put dolasku nas normalnih na vlast 2022
Onda treba objasniti zapadnim Spahijama naprednjaka, da ovi ne nameravaju da ih ikad poslušaju.
To će utrti put dolasku nas normalnih na vlast 2022
Боље би ти било да сакупиш ноге и устанеш са тог душека. Можда је један од њих упакован баш у тај душек.Predlažem samit na vrhu Kurc-Kurti
ko kad prdneš u čabarNova kosovska politička misao nailazi na odjek
mossad playerКо сте ви ?
За кога си навијала 1999 године, за тзв."ОВК"?Kosovci nude međusobno priznanje takozvanom SNS-u i lažnom predsedniku*.
Никако не могу да повежем реч "нормалан" и тебе, не знам зашто.To će utrti put dolasku nas normalnih na vlast 2022
А те западне спахије су баш наивне, па не знају какав је Вучић и треба им нешто објасни Ђилас, Мариника или Јеремић.Onda treba objasniti zapadnim Spahijama naprednjaka, da ovi ne nameravaju da ih ikad poslušaju.
Ja mislim da ovaj seik yebe Vucica i Dinkica...u paketu.To je kad je Dinkić izdao Dos i priključio se radikalskoj vladi 2012.
Međutim to nije značilo ostanak stranke G17 u današnjoj vladi
Mi bolje poznajemo lokalni mentalitet.А те западне спахије су баш наивне, па не знају какав је Вучић и треба им нешто објасни Ђилас, Мариника или Јеремић.