Вучић је оптужио студенте да су испоручили Милошевића у Хаг – иако већина њих тада није ни рођена

Вучић је оптужио студенте да су испоручили Милошевића у Хаг – иако већина њих тада није ни рођена

Председник Србије Александар Вучић оптужио је студенте у блокади да су изручили бившег председника Југославије, Слободана Милошевића у Хаг на Видовдан.

Све ово можда и не би било толико запањујуће, с обизром на то да смо од председника Вучића навикли да га истина не оптерећује, да није реч о догађају који се одиграо 28. јуна 2001. године, кад већина данашњих студената који учествују у блокадама није била ни рођена.

„Ми смо имали ужасне дане, попут намерне испоруке председника Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан. То једна од највећих срамота коју су блокадери учинили против државе Србије“, рекао је Вучић.

Говорећи о студентском протесту, он је како наводно „неће бити ништа“, те да, „они који га организију „немају никакве шансе“.

Он је за телевизију Прва казао и да држава уме и себе и народ да сачува, те да се нада да неће морати да то показује иако, како је казао је могуће да организатори „исправоцирају инцеденте“.

„Ова Видовдан ће бити Видовдан победе, они немају никаве шансе…без обзира колико их дође и колико су бесни“, казао је Вучић.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...hag-iako-se-vecina-njih-tada-nije-ni-rodjena/

Безобразлук и лажи које шири ова индивидуа нема границе, али то више говори о његовим симпатизерима и гласачима и он заиста вређа њихову интелигенцију.
Али човек за паре пристане на све.
Laž: pominjao je izvesnu blokadersku vlast.

Председник Србије Александар Вучић оптужио је студенте у блокади да су изручили бившег председника Југославије, Слободана Милошевића у Хаг на Видовдан.

Све ово можда и не би било толико запањујуће, с обизром на то да смо од председника Вучића навикли да га истина не оптерећује, да није реч о догађају који се одиграо 28. јуна 2001. године, кад већина данашњих студената који учествују у блокадама није била ни рођена.

„Ми смо имали ужасне дане, попут намерне испоруке председника Милошевића Хашком трибуналу на Видовдан. То једна од највећих срамота коју су блокадери учинили против државе Србије“, рекао је Вучић.

Говорећи о студентском протесту, он је како наводно „неће бити ништа“, те да, „они који га организију „немају никакве шансе“.

Он је за телевизију Прва казао и да држава уме и себе и народ да сачува, те да се нада да неће морати да то показује иако, како је казао је могуће да организатори „исправоцирају инцеденте“.

„Ова Видовдан ће бити Видовдан победе, они немају никаве шансе…без обзира колико их дође и колико су бесни“, казао је Вучић.

https://nova.rs/vesti/politika/vuci...hag-iako-se-vecina-njih-tada-nije-ni-rodjena/

Безобразлук и лажи које шири ова индивидуа нема границе, али то више говори о његовим симпатизерима и гласачима и он заиста вређа њихову интелигенцију.
Nije više kriv Šoki i Djiki. Novi dezurni krivci su nadjeni ili su se sami nametnuli.

Vučić izdajnik je isporučio u Hag dvojicu Srba 1.juna 2017 god i to je predao Hagu Jovicu Stanišića i Frenkija Simatovića koji su od tada u Hagu u zatvoru već 8 godina, predao je 2 Srpska borca Hagu strancima Vučić je izdajnik !
FPxu-J2WQAMah3s.jpg

Vidim da pravite analize, ali vase analize ne uzimaju najvazniju stvar, a to je da je narod alav, lopov i glup...
Ako neko navvede argument, ali narod se nista ne pita, ok, ali to je prelazak na novi kolosek...u redu ali onda radimo samo sa mocnicima, a to su kriminal, gradjevinci i izdajnici u radu sa stranim sluzbama...

Zasto mora izdaja, pa ko ce da ti cuva ledja i dupe nego ili kriminal ili strane sluzbe, narod nece a i da hoce upravo si ga proglasio glupim i nenadleznim...
Sto i jeste nije da nije...
I stvarno dovoljno je da dodjes na forum i da vidis istu sliku , masa ..........a sipak, ne mozes cak ni da napises sta je problematicno...

WTF is 'blokaderska vlast'? :dontunderstand::dash::cepanje:
To je ono , izmislis neprijatelja, za njega vezes studente, onda ne govoris nista protiv studenata , nego sve protiv neprijatelja, i tako narod svo vreme nije protiv svoje dece nego protiv neprijatelja, ali zatucava svoju decu da na kraju moraju da odu iz zemlje dok u zemlji ostaju lopovi i narod koji je postao lopov i postao fenserica, da ne poverujes, kao da gledas one otkacene filmove americke gde su svi umetnici , kresu se ko sa kim stigne a sve izmisljeni poslovi i profiti a ogromni ,foto slikanje a ono 100 000 za 3 dana posla i 6 meseci uvlacenja u ..... za takav posao i mozda par kresova sabitnim ljudima, nesto kao holivud u pocetku , samo sad je to neka nova industrija, parfema, slikarstva, i njima trebaju modeli amateri, svasta nesto..

Vorhol privreda...

A izhebali nas ostale, ej ljudi koji ne znaju ni sta je ni ko je, ali su postali deo vrlo jako uspostavljene vorhol privrede....bez umetnosti , i to je stvarno vrh...influenserski vorhol u Srbiji preko politickog influensa...
Imao sam cak i situacije u proteklih 5 meseci , da dodju ljudi sa vec uvezbanom pricom i sta cu kao ja da odgovorim i kad odgovorim drugacije ili reagujem drugacije, ne desavase nista, kao da sam odgovorio ono sto su zamislili...ili uradio ono sto su zamislili, samo dodaju , moras da budes fleksibilniji , naravno na svoju stetu ili neko licemerje...

Moram priznati da je utješno pratiti sav taj kaos u Srbiji, znajući da se to događa u nekoj drugoj državi. Zamislite samo horora da se Jugoslavija nije raspala i da i mi moramo trpjeti te ludosti koje se događaju u Srbiji. 😱 Zvuči kao noćna mora. 🥴 Želim vam da se sredite, jer ovako stalno bilježite sve veće zaostajanje i to ne samo ekonomsko, već i društveno za ostatkom Europe. :ok:

U redu sada me počinješ zasmejavati kada spominješ govor mržnje i podele, ljude poput tebe je Domanović opisao u delu
„Из земље чуда и изненађења” – Успомене једног Eнглеза посвећене „легалном решењу”, s obzirom da već obojica pišemo romane od poruka, nemaš ni jedan izgovor da ne odeš i pročitaš npr. ovo njegovo delo. Srbinu da dovedeš raj na zemlju i dalje bi se bunio, jer samo vidi panj u tuđem oku a ne vidi trn u svojemu.

>Нико не тражи од нове власти да постану Јапанци.
Ni Japanci ni Nemci, ali ni gori od Japanaca i Nemaca. Zašto kod nas nikad ne postoji volja i stremljenje da budemo bolji od navedenih, da pobedimo u nečemu. Reći ću ti, ne postoji jer bi to značilo da treba priznati grešku i zauzeti odgovornost, a to u ovoj državi niko ne veruje da je dužan, ma samo da se reši ove ili one stvari pa će teći med i mleko, kad krene da teče med i mleko onda med biti presladak a mleko kiselo i tako nikad kraja. A najjača je dijaspora kad ode van se ovako isto ponaša. Sve budala do budale, ne govorim ovo da vređam ikoga već iz dobro vere "out of good faith". Al dobro kome pričati, u glavama je već spreman municija kako neko nekoga mrzi i oće da prevari i potkrade.
Je л ти уопште читаш шта сам написао ? Ја се не жалим, иде ми добро, не дотичу ме чак ни њихове крађе и корупција, ни иституције које су слабе и не могу да спроводе законе који су добри, али су мртво слово на папиру, највише ми смета тај њихов језик мржње.
Па замисли да су претходници од Тадића до Милошевића излазили да коментаришу сваки твит неког лика, а чак и не знамо да ли је прави или не.

Ти си дубоко исфрустриран и много више замераш овом народу него ја, чак ти и дијаспора смета.

Moram priznati da je utješno pratiti sav taj kaos u Srbiji, znajući da se to događa u nekoj drugoj državi. Zamislite samo horora da se Jugoslavija nije raspala i da i mi moramo trpjeti te ludosti koje se događaju u Srbiji. 😱 Zvuči kao noćna mora. 🥴 Želim vam da se sredite, jer ovako stalno bilježite sve veće zaostajanje i to ne samo ekonomsko, već i društveno za ostatkom Europe. :ok:
Auuu što ste društvo...

Vučić izdajnik je isporučio u Hag dvojicu Srba 1.juna 2017 god i to je predao Hagu Jovicu Stanišića i Frenkija Simatovića koji su od tada u Hagu u zatvoru već 8 godina, predao je 2 Srpska borca Hagu strancima Vučić je izdajnik !
Ako bi Legiju i Zvezdana Jovanovića malo pustili iz apsa, verujem da bi imali štošta da kažu o ovoj vlasti.
Jeste li primetili kako je Vučić od nekoga ko je prelepljivao tablu sa natpisom "Bulevar Zorana Đinđića" došao do toga da bude jedan od vernijih "čuvara vatre" i sećanja na istog.

Možeš ti i sad otići u afganistansku pustinju i tamo tucati kamen ako više voliš takve radnje i pejzaže. :kafa:
U svakom slučaju poštenije društvo nego EU,nisu pljačkaši,spletkaroši,nemaju dvostruke standarde,nisu ratnohuškači,nisu gejevi,nikome ne prave probleme.Žive svoje jadne živote,ali niko ne pati zbog njih.

U svakom slučaju poštenije društvo nego EU,nisu pljačkaši,spletkaroši,nemaju dvostruke standarde,nisu ratnohuškači,nisu gejevi,nikome ne prave probleme.Žive svoje jadne živote,ali niko ne pati zbog njih.
Baš se moraš pokopati do guše? :fdlan: Afganistanci nisu ratnohuškači? Ne prave nikome probleme?! Nitko ne pati zbog njih????!

Jesi li ti bio u komi zadnjih 10 godina?!

Baš se moraš pokopati do guše? :fdlan: Afganistanci nisu ratnohuškači? Ne prave nikome probleme?! Nitko ne pati zbog njih????!

Jesi li ti bio u komi zadnjih 10 godina?!
Nikog oni nisu prvi dirali,nego vi sa zapada mislite da ste Bogom dani da VI određujete šta je dobro a šta ne.

Back