Вучић је оптужио студенте да су испоручили Милошевића у Хаг – иако већина њих тада није ни рођена

Je л ти уопште читаш шта сам написао ? Ја се не жалим, иде ми добро, не дотичу ме чак ни њихове крађе и корупција, ни иституције које су слабе и не могу да спроводе законе који су добри, али су мртво слово на папиру, највише ми смета тај њихов језик мржње.
Па замисли да су претходници од Тадића до Милошевића излазили да коментаришу сваки твит неког лика, а чак и не знамо да ли је прави или не.

Ти си дубоко исфрустриран и много више замераш овом народу него ја, чак ти и дијаспора смета.
Pričaš o nekakvom govoru mržnje koji je i ako postoji prisutan u svim slojevima društva od svakoga prema svakome. Više kao neki opšti prezir Srba prema Srbima ma ko su i odakle su.

>Ти си дубоко исфрустриран и много више замераш овом народу него ја, чак ти и дијаспора смета.
Razmišljam o ovoj rečenici pomalo i sve mi više liči na projekciju. Ja kada zameram ovome narodu nešto u svojim porukama na forumu više je iz humora, sarkastičnosti i ironije, a ne iz zlobe. Volim što sam Srbin i što živim u ovoj zemlji, ali da je savršena nije, može mnogo bolje da bude, samo što to "bolje" kod većine valjda treba da padne sa neba ili nešto pa će onda svi biti sretni i zadovoljni i svi će se voliti na vjek vjekova amin! Kakav apsurd.

Понижење војске
1750685624920.png

Back