Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ја бих пре тамо него у неком кањону (узане преизграђене улице) тзв старог града.

To pogotovo...moja koleginica zivi u centru grada,ja ujutro cujem pticice kad se probudim,ona tramvaj i trolejbus.
Jes da mi treba malo vise vremena do grada,al ne bih svoj kraj menjala ni za NBGD ni za centar grada.

Nikad ne bih zivela ni na jednoj lokaciji na NBGD.
Suvise puno betona,saobracaja,ljudi...za moj ukus :aha:

..dobro sve je to stvar ukusa, ja bi se vratila na NBg pevajuci, obozavam ga, bas zato sto ima puno sunca, puno bulevara
blizu Savu i setaliste i prepun je zelenila mada to tebi tako ne izgleda, ali jeste....radje bi zivela tamo na 15.om spratu nego
ovde na prvom...al hbg neke zelje se ne mogu ispuniti...pa trpis..

...volim i kad ima puno ljudi i kad se nesto desava, i saobracaj, sve volim....ne dopada mi se da zivim u izolaciji ko da sam
u neku banju ili leciliste dosla....al ajde...

- - - - - - - - - -

Meni trebaju stanovi u NBG, Zemunu, jedan na Dorćolu i jedan na Vračaru. Može od 80 - 120 kv/m.
Dakle, primam na poklon

..meni dosta i po 30kv..evo navikla sam na male, ne pravim pitanje, moze Vracar moze NBg sve moze..samo da se odavde maknem..al
cvrc...puste zelje pusti snovi...

Evo javila mi se u inbox starija gospođa da ju dohranim i da će mi ostaviti 68 kvadrata na Terazijama. Ima 34 godine, ko bi to dočekao:sad2:

...nema ti spasa sad kad je bacila udicu gotovo je...sad samo smisljaj gde ces da je vodis da dise cist vazduh, oni sa Terazija su samo toga zeljni :lol:

- - - - - - - - - -

Zastakli terasu

...opasnice :rotf:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back