EnjoytheSilence
Elita
- Poruka
- 22.458
razmisljam o degradaciji svih vrednosti. Kakav svet cemo ostaviti??
Nikakav.
Mora se napomenuti da je i forum u funkciji zatupljivanja
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Nikakav.
Mora se napomenuti da je i forum u funkciji zatupljivanja

kako za koga...to možda za vas intelektualce, meni je forum otvorio oči, saznao sam mnoge stvari
![]()
e, bas sad razmisljam o tome kad citam neke postove. zapravo, pitam se da li je moguce da postoje takvi likovi koji prosipaju tolike gluposti, ili to namerno rade![]()
e, bas sad razmisljam o tome kad citam neke postove. zapravo, pitam se da li je moguce da postoje takvi likovi koji prosipaju tolike gluposti, ili to namerno rade![]()

zašto se ja uvek osetim prozvan u ovakvim postovima![]()

Našminkan.![]()
umrece na pravdi boga

...ne diraj bre ptice, kad ne bude ptica onda smo cao svi komplet...![]()

utihnula je bogu hvala ili nekoj macki![]()

..
- - - - - - - - - -
...od juce me boli leva noga na skoro isto mestu i na isti nacin kako me je u pocetku bolela ova koja je operisana...i sad razmisljam da li je moguce da sam
toliki baksuz da se to sranje pojavi i na drugoj nozi...kolika je verovatnoca da do toga dodje...izgleda velika...![]()
Ne bi me cudilo da ti se to javilo na psihickoj bazi, uzasno si preopterecena svojom bolescu da ces se na kraju pretvoriti u istu (ovo je metafora).
Ne mislim nista lose, ali moras malo da pocnes da se bavis necim drugim (bilo cim) osim time da si bolesna.
О радијској реклами за "А Блок". Дође ти да одмах купиш не један стан, него пет.

JAo jeste...reklama je cudo.
Mada,moja drugarica kaze da su neke kolege njenog muza kupile stanove tamo i da su prezadovoljni .
...gde je taj A blok? pojma nemam totalno sam neupucena....