Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kako za koga...to možda za vas intelektualce, meni je forum otvorio oči, saznao sam mnoge stvari
:)

Ne sewi, namazaniji si od tri saobraćajne patrole i kompletne smene carinske policije pet puta

- - - - - - - - - -

e, bas sad razmisljam o tome kad citam neke postove. zapravo, pitam se da li je moguce da postoje takvi likovi koji prosipaju tolike gluposti, ili to namerno rade :think:

Ne znam, nekada sam mislio da mogu provaliti kada je namerno, sada sam sve češće iznenađen

..:malav:

- - - - - - - - - -

...od juce me boli leva noga na skoro isto mestu i na isti nacin kako me je u pocetku bolela ova koja je operisana...i sad razmisljam da li je moguce da sam
toliki baksuz da se to sranje pojavi i na drugoj nozi...kolika je verovatnoca da do toga dodje...izgleda velika...:evil:

Ne bi me cudilo da ti se to javilo na psihickoj bazi, uzasno si preopterecena svojom bolescu da ces se na kraju pretvoriti u istu (ovo je metafora).
Ne mislim nista lose, ali moras malo da pocnes da se bavis necim drugim (bilo cim) osim time da si bolesna.

Ne bi me cudilo da ti se to javilo na psihickoj bazi, uzasno si preopterecena svojom bolescu da ces se na kraju pretvoriti u istu (ovo je metafora).
Ne mislim nista lose, ali moras malo da pocnes da se bavis necim drugim (bilo cim) osim time da si bolesna.

..ma nisam, o tome ni razmisljala juce, salila sam se sa drugaricama, posle ovde na nekim temama i odjednom samo pocne da me pece onako kako je i ova nekad, a isto je
tako iz cista mira sve pocelo..skoro sam u istom polozaju bila....
..ustvari radi se o tome da se ja sad malo plasim da sve opet ne ode ovako predaleko, jer je moje misljenje da sam to izvadila kad je bilo malecko ne bi bilo maligno, ili to ja
samo tako mislim, ne zna, moram to da proverim da bih se rasteretila po tom pitanju.....eto samo to je dovoljno da mi se vrati strah....

...sve sto je potrebno oko sebe radim sama, sve sto mi treba u kucu donesem sama, sve van kuce isto....da stojim dugo ne mogu, da sedim isto...jedini polozaj mi je neki
polulezeci sa ispruzenom nogom...ne pridrzavam se ja bas strogo toga, ali kad preteram otekne i boli me jako....eto...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back