Nemesis
Buduća legenda
- Poruka
- 33.226
Kakav je ovo usran period i dokle ce da traje 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
promaklo mi...kao i cickov kivi
- - - - - - - - - -
poslala sam poruku![]()

...zahladilo kao da ce sneg![]()
tu si...nema on, ali kaze da prosetas tamo i da pitas one sto prodaju i ako ih ne vidis izlozene, mozda imaju kuci, posto ne nose sve sa sobom

promaklo mi...kao i cickov kivi
- - - - - - - - - -
poslala sam poruku![]()

Zabo,aj pitaj dal ima i za Braun multiquick 500...ne bilo ti zapovedjeno
da se ne cimam bzvz u grad

nema nikakve, i ti pitaj tamo gde odes svakoga jer gomilu stvari imaju kuci i ne nose sa sobom![]()

***** mu mater
I nisam neki moralista
Ali kako idol moze da ti bude Karleusa![]()
Ja ne kapiram taj zon
Ne brate moj..
Okeeej
A mi smo bitange
I kvarimo vam cerke
Dok ih vaspitavaju
Karleuse i Seke
Nemam ja problem
Neka sve budu k*rve
Ali imam problem sto nigde nece da nas puste![]()
Sjajna pesma kao kritika drustva koje pevaljke okrivljuje jer su im deca ovo ili ono sto ne valja.
Inteligencija,zdrav um,formiranje licnih stavova je do svakog pojedinca.
Mogu da slusam svetski poznate pevace poput Vitasa na snimku uzivo,mogu da gledam spotove i uzivam a prija mi i nepoznati siroj javnosti Sajmon Kertis ali ne uzivo jer njegova muzika je za pustanje sa neta.Taejang uzivo snimak ili spot isto je.
Rikija Martina sam slusala mnogo pre nego sto je postao planetarno poznat - i da je ostao nepoznat opet bi bilo isto,slusala bih ga.
Jezivo mi je kad neko kaze da mu se sin/cerka ugledaju na nekog pevaca/pevacicu (sto je veoma cesto) jer to znaci da nemaju inteligenciju i svoje ja te moraju da kopiraju nekog nesposobni da sami izgrade svoj stil.
- - - - - - - - - -
***** mu mater
I nisam neki moralista
Ali kako idol moze da ti bude Karleusa![]()
Ja ne kapiram taj zon
Ne brate moj..
Okeeej
A mi smo bitange
I kvarimo vam cerke
Dok ih vaspitavaju
Karleuse i Seke
Nemam ja problem
Neka sve budu k*rve
Ali imam problem sto nigde nece da nas puste![]()
Sjajna pesma kao kritika drustva koje pevaljke okrivljuje jer su im deca ovo ili ono sto ne valja.
Inteligencija,zdrav um,formiranje licnih stavova je do svakog pojedinca.
Mogu da slusam svetski poznate pevace poput Vitasa na snimku uzivo,mogu da gledam spotove i uzivam a prija mi i nepoznati siroj javnosti Sajmon Kertis ali ne uzivo jer njegova muzika je za pustanje sa neta.Taejang uzivo snimak ili spot isto je.
Rikija Martina sam slusala mnogo pre nego sto je postao planetarno poznat - i da je ostao nepoznat opet bi bilo isto,slusala bih ga.
Jezivo mi je kad neko kaze da mu se sin/cerka ugledaju na nekog pevaca/pevacicu (sto je veoma cesto) jer to znaci da nemaju inteligenciju i svoje ja te moraju da kopiraju nekog nesposobni da sami izgrade svoj stil.

Gde bih mogla da postujem ...