Налази се поред ТЦ Делта сити, у правцу ка Кинезима.
..ahaa.. pa lepo je tamo, meni se dopada...mada nemam pojma kakvi su stanovi.....ali lokacija je odlicna...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Налази се поред ТЦ Делта сити, у правцу ка Кинезима.
..ahaa.. pa lepo je tamo, meni se dopada...mada nemam pojma kakvi su stanovi.....ali lokacija je odlicna...

Nikad ne bih zivela ni na jednoj lokaciji na NBGD.
Suvise puno betona,saobracaja,ljudi...za moj ukus![]()
Ја бих пре тамо него у неком кањону (узане преизграђене улице) тзв старог града.
To pogotovo...moja koleginica zivi u centru grada,ja ujutro cujem pticice kad se probudim,ona tramvaj i trolejbus.
Jes da mi treba malo vise vremena do grada,al ne bih svoj kraj menjala ni za NBGD ni za centar grada.

Nikad ne bih zivela ni na jednoj lokaciji na NBGD.
Suvise puno betona,saobracaja,ljudi...za moj ukus![]()
Meni trebaju stanovi u NBG, Zemunu, jedan na Dorćolu i jedan na Vračaru. Može od 80 - 120 kv/m.
Dakle, primam na poklon

Evo javila mi se u inbox starija gospođa da ju dohranim i da će mi ostaviti 68 kvadrata na Terazijama. Ima 34 godine, ko bi to dočekao![]()
ispod 100 kvadrata ne mecem enormno veliki penis

kuku..gde sad da nadjem jos 2 kvadrata![]()

Evo javila mi se u inbox starija gospođa da ju dohranim i da će mi ostaviti 68 kvadrata na Terazijama. Ima 34 godine, ko bi to dočekao![]()

Zastakli terasu

jedva cekamtebi cu progledati kroz prste![]()

mudar savet, ali nemam jeZastakli terasu