Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Preslatki su..i mace i kuce.

Tako i moja, mrzi macke iz dna duse, a ne znam zasto jer je niko nikada nije tome ucio, ali valjda je neka ogrebala kada je bila stene pa ih ne podnosi. Ali, samo je juri KAO kada zna da je daleko i da joj ne moze nista. Desavalo se da macka neka dodje nocu i legne na nasu stolicu na terasi i spava, a ja gledam moju kerusu, samo je posmatra dok spava u cudu, ne sme da joj pridje. I onda se macka trgne, krene da bezi i onda ova moja za njom. A inace mi jer ker plasljiv, svoje senke se plasi. Vidi kap kise i odmah u wc bezi.Zivotinje su sve divne.

to je lasta a laste idu na jug :lol:

Си видео како се Матијевић престројава у ходу? :lol:

img201509181501352-1.jpg

mamicumu kretensku!..trovač i debil!!

mda :roll: jos si zaboravila napomenuti da to moze samo u srbiji :lol:

za razliku o "skockanog" zapada koji strikrno postuje "visoke ekoloske standarde"

primera imas kolko oces, od volkswagen-a do pharma industr, pa naoruzanje, pa energetski sitemi...

21. vek definitivno pripada bad boysima. svariti ovu cinjenicu jos je i laksi je deo posla; malo teze je reproramirati nasu decu na bolesne prljave igre njihovog doba.

mda :roll: jos si zaboravila napomenuti da to moze samo u srbiji :lol:

za razliku o "skockanog" zapada koji strikrno postuje "visoke ekoloske standarde"

primera imas kolko oces, od volkswagen-a do pharma industr, pa naoruzanje, pa energetski sitemi...

21. vek definitivno pripada bad boysima. svariti ovu cinjenicu jos je i laksi je deo posla; malo teze je reproramirati nasu decu na bolesne prljave igre njihovog doba.

Samo cu reci TTIP.

Uskoro ce ljudi u EU jesti jos veca g*vna od ovih koje sad jedu....samo da se usvoji TTIP....sporazum sa Jamerikama po kojem ce standardi jos vise da se spuste.
I sad se jedu plastika i g*vna, a bice jos gore. Svetla buducnost vas/nas ceka, sve u svemu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back