Slavenaa
Poznat
- Poruka
- 7.551
O kisi koja neumoljivo pada... kao da je resila da potopi svet...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

ovo je nepodnošljivo kolko je ladno ovde, da li će da počnu s grejanjem sutra...
ovo je nepodnošljivo kolko je ladno ovde, da li će da počnu s grejanjem sutra...

tema
o razlici u kvalitetu slika izmedju ekrana raznih sokocala
![]()

Da znas .. ja sam jutros uzela i poredim na dva monitora, koja razlika samo u boji da ne poverujes.
A ja se ubila sredjujuci svetlost na fotkama![]()
boje drugacijeg intenziteta i nijansi, kontrast saturacija, pa sve je drugacije 

Kad ce neki ljudi skontati da biti iskren i biti bezobrazan nije isto![]()

sokirah se danas, usla sa moba i videla sliku koja je kacena sa kompa
dve razlicite slike bok teboje drugacijeg intenziteta i nijansi, kontrast saturacija, pa sve je drugacije
bas me zacnulo, jer sad sam zbunjena kako drugi onda vide
recimo i na aparatu imam problem, svetlije su mi na ekranu aparata nego u kompu, kod j isti slucaj, pa sam smanjivala osvetljenost da imam realniju sliku onda kad podesavam kako ce ispasti na kompu
al sta ako komp gresi a aparat je u pravu, sta ako vecina vidi drugacije a kod mene ne valja, pa ja ispravljam nesto sto je dobro odnosno onda kvarimmalo konfuzno zvuci ovo![]()
al sam u zbunu

prodala sam onu, i uzela t6i s 18 - 55, bila na dealu 350 baks manje, tako sad imam noviji model dva lensa i samo 100 baks vise nego t5i )
" Ako zelis ziveti mirno, ne kazi sve sto znas i ne veruj sve sto cujes "

Isto, odakle god sam pogledala drugacije izgleda ...
E sad posto je moj monitor krs u odnosu na ovaj drugi, i bez obrade na tom drugom fotke izgledaju strava - jednake boje kakve budu i na kameri, verujem da moj monitor gresi, a kamera je u pravu.
Verovatno je i kod tebe isto s obzirom da znam koji aparat koristis (sem ukoliko ne koristis standardna podesavanja), no to se opet vidi razlika
To kako drugi vide, zavisi na kakvim monitorima gledaju, tako ... cheap monitor, cheap fotka
(btw imala sam jos jedan upgradeprodala sam onu, i uzela t6i s 18 - 55, bila na dealu 350 baks manje, tako sad imam noviji model dva lensa i samo 100 baks vise nego t5i )
- - - - - - - - - -
alal mi vera sta naskraba![]()