Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Da znas .. ja sam jutros uzela i poredim na dva monitora, koja razlika samo u boji da ne poverujes.
A ja se ubila sredjujuci svetlost na fotkama :zcepanje:

sokirah se danas, usla sa moba i videla sliku koja je kacena sa kompa
dve razlicite slike bok te :eek: boje drugacijeg intenziteta i nijansi, kontrast saturacija, pa sve je drugacije :eek:
bas me zacnulo, jer sad sam zbunjena kako drugi onda vide

recimo i na aparatu imam problem, svetlije su mi na ekranu aparata nego u kompu, kod j isti slucaj, pa sam smanjivala osvetljenost da imam realniju sliku onda kad podesavam kako ce ispasti na kompu
al sta ako komp gresi a aparat je u pravu, sta ako vecina vidi drugacije a kod mene ne valja, pa ja ispravljam nesto sto je dobro odnosno onda kvarim
vrti-oci-2-1.gif
malo konfuzno zvuci ovo :lol:
al sam u zbunu

- - - - - - - - - -

Kad ce neki ljudi skontati da biti iskren i biti bezobrazan nije isto :rtfm:

ovo je bas cesto
na forumu je skoro pa ko dobar dana, al kontam ovde se ne vidimo pa se gubi empatija, nije ni bitno
ali u rl je dosta cesto, i ne kapiraju kad im kazes da nije isto bre
nekada ne moras sve da kazes..... a drugo moras nekada da pazis i kako ces da kazes

sokirah se danas, usla sa moba i videla sliku koja je kacena sa kompa
dve razlicite slike bok te :eek: boje drugacijeg intenziteta i nijansi, kontrast saturacija, pa sve je drugacije :eek:
bas me zacnulo, jer sad sam zbunjena kako drugi onda vide

recimo i na aparatu imam problem, svetlije su mi na ekranu aparata nego u kompu, kod j isti slucaj, pa sam smanjivala osvetljenost da imam realniju sliku onda kad podesavam kako ce ispasti na kompu
al sta ako komp gresi a aparat je u pravu, sta ako vecina vidi drugacije a kod mene ne valja, pa ja ispravljam nesto sto je dobro odnosno onda kvarim
vrti-oci-2-1.gif
malo konfuzno zvuci ovo :lol:
al sam u zbunu

Isto, odakle god sam pogledala drugacije izgleda ...

E sad posto je moj monitor krs u odnosu na ovaj drugi, i bez obrade na tom drugom fotke izgledaju strava - jednake boje kakve budu i na kameri, verujem da moj monitor gresi, a kamera je u pravu.
Verovatno je i kod tebe isto s obzirom da znam koji aparat koristis (sem ukoliko ne koristis standardna podesavanja), no to se opet vidi razlika :aha:

To kako drugi vide, zavisi na kakvim monitorima gledaju, tako ... cheap monitor, cheap fotka :lol:

(btw imala sam jos jedan upgrade :lol: prodala sam onu, i uzela t6i s 18 - 55, bila na dealu 350 baks manje, tako sad imam noviji model dva lensa i samo 100 baks vise nego t5i )

- - - - - - - - - -

alal mi vera sta naskraba :tease:

Razmisljam o komentaru Krasuljka o Njetocki. Nemam drugu ideju osim da nisam komentarisala da je kod mene pogled na fotografije Virginije Woolf bio asocijacija na Mirelu djevojacki J. Ali s obzirom na popularnost filma Sati, mislila sam da je to vec dovoljno istrazena tema, pa ne moram jos i ja da se nakacim.

Isto, odakle god sam pogledala drugacije izgleda ...

E sad posto je moj monitor krs u odnosu na ovaj drugi, i bez obrade na tom drugom fotke izgledaju strava - jednake boje kakve budu i na kameri, verujem da moj monitor gresi, a kamera je u pravu.
Verovatno je i kod tebe isto s obzirom da znam koji aparat koristis (sem ukoliko ne koristis standardna podesavanja), no to se opet vidi razlika :aha:

To kako drugi vide, zavisi na kakvim monitorima gledaju, tako ... cheap monitor, cheap fotka :lol:

(btw imala sam jos jedan upgrade :lol: prodala sam onu, i uzela t6i s 18 - 55, bila na dealu 350 baks manje, tako sad imam noviji model dva lensa i samo 100 baks vise nego t5i )

- - - - - - - - - -

alal mi vera sta naskraba :tease:

A sad si faca :cool:

E i kompaktni canon istu foru pravi, kod njega na ekranu i na kompu isto, ali kad prebacim na mobilni nije
Aj razumem razlike izmedju crt i lcd ekrana, to sam iskusila, al sto izmedju lcd medjusobno :roll: hebo ga mis ako ce svaki mob i komp/lap da citaju boje kako im se cefne koja je poenta

- - - - - - - - - -

Tema
O kupacem....kinezi povukli....da kupim u nekoj fensi radnji ne pada mi na pamet
Sta sad

Otisao muz da se svadja u agenciju. Juce poceli da greju. U jednoj sobi mi ne radi radijator uopste. U jednoj greje odozdo navise, negde do trecine visine. U kupatilu greje sa desna na levo negde do cetvrtine. Sreca pa bar u spavacoj sobi radi normalno. Dosao juce covek (prijavili telefonom) i onako sa ulaznih vrata u fazonu aham, dobro. Idite tamo licno blabla. Msm se, sta si uopste dolazio koji *****, ja mislila doci se tehnicar da uradi nesto. Ebote, sve im na vreme platis, cak i unapred, i popravku naplate, i jos treba da se svadjas tamo jer te tretiraju ko stoku i salju lika koji apsolutno nista da uradi ne zna. Razmisljam da li ce uraditi sta, jutros 4 stepena bilo, da li su oni normalni, nije mi jasno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back