gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
opaa poceli smo i da prozivamo
E hbga.. opet sam ispala glupa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opaa poceli smo i da prozivamo

E pa hbga...i sa malim, sasvim malim dijamantom na vrhu...
Ma bi... radjen kroz oziljno tkivo, rupa odvaljena... to bi se inficiralo u svakom slucaju..
Samo bi mene manje bolelo da je od zlata..

Ma ne prozivam, zezam se, sta ti je.E hbga.. opet sam ispala glupa..
ma sta fali nama takima

Ma ne prozivam, zezam se, sta ti je.

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.Dobro bre Atavizam, spojicu te s nekim drugom ako hoces.

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.
Arapi koliko ja vidim macke obozavaju, mnogo vise nego kucice. A i nemam Arapa u steku, ne druzim se sa njima.

Ma lepote, ima sta da gledas dok mu ljubis noge.I obrezani su...

Ma lepote, ima sta da gledas dok mu ljubis noge.

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.
Депримиран сам... како удати Атавизму при тако строгим условима гледе мачкомрза и куранофилије.?Arapi koliko ja vidim macke obozavaju, mnogo vise nego kucice. A i nemam Arapa u steku, ne druzim se sa njima.
Поздравиће им Чајнезери маме и сестре због такве омразе.Ako je gabaritan i noge cu da ljubim... nije problem.. ja nisam osoba od stabilnih principa..
- - - - - - - - - -
U islamskom svetu macka se jako postuje.. dok se psi smatraju prljavima i imaju citav ritual koji moraju da prodju ako ih pas dotakne..
Депримиран сам... како удати Атавизму при тако строгим условима гледе мачкомрза и куранофилије.?
- - - - - - - - - -
Поздравиће им Чајнезери маме и сестре због такве омразе.
Ako je gabaritan i noge cu da ljubim... nije problem.. ja nisam osoba od stabilnih principa..
- - - - - - - - - -
U islamskom svetu macka se jako postuje.. dok se psi smatraju prljavima i imaju citav ritual koji moraju da prodju ako ih pas dotakne..
A gledaj, ne moras ti da me udajes...
Zapravo ne bih volela da me ti udajes..
A latisa i ja cemo se nekako snaci..
Dovoljno je da je Rus, da voli macke i da je *****.. ostalo manje- vise..
Nije to tacno, drze oni i pse, samo mnogo manje.
- - - - - - - - - -
Takvih imam u steku par komada.

Imena, hocu imena..
i slike na uvid forumskoj komisiji...da se dobro utvrdi sta poseduju

Ne kontaktiram sa ruznim ljudima. Treba to gledati dok sedis pored.
 Ne kontaktiram sa ruznim ljudima. Treba to gledati dok sedis pored.i slike na uvid forumskoj komisiji...da se dobro utvrdi sta poseduju
A dobro... zamisli meni se neki svidi... i sad zamisli svidi se i forumasicama.. i sta onda... ja da potrcim ne mogu sa ovim mojim plucima.. ima da ostanem neudata...

A dobro... zamisli meni se neki svidi... i sad zamisli svidi se i forumasicama.. i sta onda... ja da potrcim ne mogu sa ovim mojim plucima.. ima da ostanem neudata...

aman, pa koja je ta koja bi detetu unistila srecu

A sad cu ti odgovoriti u maniru jednog matorca..
Nisi dete vise, a pogotovo nisi moje dete...
A njemu se testisi vuku po podu i to ne u dobrom i metaforickom znacenju..

aman, pa koja je ta koja bi detetu unistila srecu
- - - - - - - - - -
pokretne i nepokretne imovine...pa necemo je dati nekom sirotanovicu, takvih ima i ovde