gost 358859
Poznat
- Poruka
- 7.403
opaa poceli smo i da prozivamo![]()
E hbga.. opet sam ispala glupa..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
opaa poceli smo i da prozivamo![]()

E pa hbga...i sa malim, sasvim malim dijamantom na vrhu...
Ma bi... radjen kroz oziljno tkivo, rupa odvaljena... to bi se inficiralo u svakom slucaju..
Samo bi mene manje bolelo da je od zlata..![]()

Ma ne prozivam, zezam se, sta ti je.E hbga.. opet sam ispala glupa..![]()
ma sta fali nama takima![]()

Ma ne prozivam, zezam se, sta ti je.

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.Dobro bre Atavizam, spojicu te s nekim drugom ako hoces.

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.
Arapi koliko ja vidim macke obozavaju, mnogo vise nego kucice. A i nemam Arapa u steku, ne druzim se sa njima.

Ma lepote, ima sta da gledas dok mu ljubis noge.I obrezani su...
![]()
Ma lepote, ima sta da gledas dok mu ljubis noge.

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.
Депримиран сам... како удати Атавизму при тако строгим условима гледе мачкомрза и куранофилије.?Arapi koliko ja vidim macke obozavaju, mnogo vise nego kucice. A i nemam Arapa u steku, ne druzim se sa njima.
Поздравиће им Чајнезери маме и сестре због такве омразе.Ako je gabaritan i noge cu da ljubim... nije problem.. ja nisam osoba od stabilnih principa..
- - - - - - - - - -
U islamskom svetu macka se jako postuje.. dok se psi smatraju prljavima i imaju citav ritual koji moraju da prodju ako ih pas dotakne..
Депримиран сам... како удати Атавизму при тако строгим условима гледе мачкомрза и куранофилије.?
- - - - - - - - - -
Поздравиће им Чајнезери маме и сестре због такве омразе.
Ako je gabaritan i noge cu da ljubim... nije problem.. ja nisam osoba od stabilnih principa..
- - - - - - - - - -
U islamskom svetu macka se jako postuje.. dok se psi smatraju prljavima i imaju citav ritual koji moraju da prodju ako ih pas dotakne..
A gledaj, ne moras ti da me udajes...
Zapravo ne bih volela da me ti udajes..
A latisa i ja cemo se nekako snaci..
Dovoljno je da je Rus, da voli macke i da je *****.. ostalo manje- vise..
Nije to tacno, drze oni i pse, samo mnogo manje.
- - - - - - - - - -
Takvih imam u steku par komada.

Imena, hocu imena..![]()
i slike na uvid forumskoj komisiji...da se dobro utvrdi sta poseduju

i slike na uvid forumskoj komisiji...da se dobro utvrdi sta poseduju
A dobro... zamisli meni se neki svidi... i sad zamisli svidi se i forumasicama.. i sta onda... ja da potrcim ne mogu sa ovim mojim plucima.. ima da ostanem neudata...![]()
A dobro... zamisli meni se neki svidi... i sad zamisli svidi se i forumasicama.. i sta onda... ja da potrcim ne mogu sa ovim mojim plucima.. ima da ostanem neudata...![]()

aman, pa koja je ta koja bi detetu unistila srecu![]()

A sad cu ti odgovoriti u maniru jednog matorca..
Nisi dete vise, a pogotovo nisi moje dete...
A njemu se testisi vuku po podu i to ne u dobrom i metaforickom znacenju..![]()

aman, pa koja je ta koja bi detetu unistila srecu
- - - - - - - - - -
pokretne i nepokretne imovine...pa necemo je dati nekom sirotanovicu, takvih ima i ovde![]()