Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ma lepote, ima sta da gledas dok mu ljubis noge.

Ako je gabaritan i noge cu da ljubim... nije problem.. ja nisam osoba od stabilnih principa..:lol:

- - - - - - - - - -

Нађи јој Араба виШ да стално кмечи о курану, а и нек мрзи мачке биће сродне душе па је изгледан дуг брак.

U islamskom svetu macka se jako postuje.. dok se psi smatraju prljavima i imaju citav ritual koji moraju da prodju ako ih pas dotakne..

Arapi koliko ja vidim macke obozavaju, mnogo vise nego kucice. A i nemam Arapa u steku, ne druzim se sa njima.
Депримиран сам... како удати Атавизму при тако строгим условима гледе мачкомрза и куранофилије.?

- - - - - - - - - -

Ako je gabaritan i noge cu da ljubim... nije problem.. ja nisam osoba od stabilnih principa..:lol:

- - - - - - - - - -

U islamskom svetu macka se jako postuje.. dok se psi smatraju prljavima i imaju citav ritual koji moraju da prodju ako ih pas dotakne..
Поздравиће им Чајнезери маме и сестре због такве омразе.

Депримиран сам... како удати Атавизму при тако строгим условима гледе мачкомрза и куранофилије.?

- - - - - - - - - -

Поздравиће им Чајнезери маме и сестре због такве омразе.

A gledaj, ne moras ti da me udajes...
Zapravo ne bih volela da me ti udajes..
A latisa i ja cemo se nekako snaci..
Dovoljno je da je Rus, da voli macke i da je *****.. ostalo manje- vise..

- - - - - - - - - -

Nije to tacno, drze oni i pse, samo mnogo manje.

- - - - - - - - - -

A gledaj, ne moras ti da me udajes...
Zapravo ne bih volela da me ti udajes..
A latisa i ja cemo se nekako snaci..
Dovoljno je da je Rus, da voli macke i da je *****.. ostalo manje- vise..

Takvih imam u steku par komada.

:D Ne kontaktiram sa ruznim ljudima. Treba to gledati dok sedis pored.

- - - - - - - - - -

i slike na uvid forumskoj komisiji...da se dobro utvrdi sta poseduju

Slike cega?

- - - - - - - - - -

A dobro... zamisli meni se neki svidi... i sad zamisli svidi se i forumasicama.. i sta onda... ja da potrcim ne mogu sa ovim mojim plucima.. ima da ostanem neudata...:sad2:

Mozda misli na nekretnine, cek da vidimo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back