Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Dobro, legit, mogu da te pitam nešto konačno?
Ustvari, šta je l' mogu... pitaću te, pa ti ako hoćeš, odgovori.

Da ne ulazim u mehaniku nastajanja tvojih misli, ali postoji li neki poseban razlog zašto pišeš baš po forumu? Forum je ipak mesto za dvosmernu komunikaciju, a ti ga koristiš kao oglasnu tablu. Ne kažem da mi naročito smeta, samo mislim da postoje bolji načini za oglašavanje, slanje poruka, ili šta god da ti već radiš...

Jel' se ti to trudis da budes duhovit/a?

Mislim, ako vec ti pises, sto da ne pisem i ja? Sto se tice dvosmjerne komunikacije, slazem se da bi forum po ideji trebalo da bude jedno takvo mjesto. I ne samo dvosmjerne, nego i visesmjerne komunikacije. Medjutim, s obzirom da je tako nesto na ovom forumu onemoguceno cenzurom, on u praksi sluzi kao oglasna tabla pojedinih likova. A ako vec sluzi kao njihova oglasna tabla, sto da onda ne sluzi i kao moja? :)

Mislim, ako vec ti pises, sto da ne pisem i ja? Sto se tice dvosmjerne komunikacije, slazem se da bi forum po ideji trebalo da bude jedno takvo mjesto. I ne samo dvosmjerne, nego i visesmjerne komunikacije. Medjutim, s obzirom da je tako nesto na ovom forumu onemoguceno cenzurom, on u praksi sluzi kao oglasna tabla pojedinih likova. A ako vec sluzi kao njihova oglasna tabla, sto da onda ne sluzi i kao moja? :)

Je l' se ti to sad trudiš da zvučiš opasno?

Lično, nisam primetio da to nešto cenzure (koja je inače neminovna na forumima, od kad je interneta) nešto naročito onemogućava komunikaciju; niti sam primetio da se forum koristi za oglašavanje... ali ajde.
Sve što hoću da kažem je da postoje bolji načini za to šta ti radiš.
Iako, istini za volju, nije mi baš ni najjasnije šta radiš.

:think: nije lose.

...o Venecueli, i svim mestima na svetu gde ti papagaju sleću na terasu.

image.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back