Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
pa mi smo taki i bez dzojinata, vickasti <33333

Moja generacija ne moze nista bez trave, ali ja vise volim alkohol jer me trava cini depresivnim pa stalno razmisljam o nekim crnim stvarima i orividjaju mi se muskarci i zene u crnom. Isto tako se cesto i zakasljem pa me keva provali da sam pod dejstvom opijata. Onda kaze caletu, a cale hoce da bije, ali,prc uskoro izlazi zakon po kome ce da nafrabusi, ako me i popreko pogleda...,

Zasto ne naprave Srvajvor sa 20 Saj,Kobra,Ptj mladih momaka,depiliraju ih ful,stave im one carape na glave da ih ne prepozna niko obuku im sorceve,carape na noge i patike - tutnu ih na neko ostrvo u sred nicega da prezivljavaju :aha: .

Gledanost bi skocila razbivsi piplmetre u mikrokomadice :aha: .

Moja generacija ne moze nista bez trave, ali ja vise volim alkohol jer me trava cini depresivnim pa stalno razmisljam o nekim crnim stvarima i orividjaju mi se muskarci i zene u crnom. Isto tako se cesto i zakasljem pa me keva provali da sam pod dejstvom opijata. Onda kaze caletu, a cale hoce da bije, ali,prc uskoro izlazi zakon po kome ce da nafrabusi, ako me i popreko pogleda...,

Razmišljam i o ovome,ali sam se umorila.Težak zadatak.

....

Pozdrav svima.Izađite u parkove,osvežite se,uživajte u bogatstvima prirode!:zaljubljena:

Razmišljam i o ovome,ali sam se umorila.Težak zadatak.

....

Pozdrav svima.Izađite u parkove,osvežite se,uživajte u bogatstvima prirode!:zaljubljena:

Sta ima o tome da se razmislja. Konacno pravi, evropski moderan zakon koji ce spreciti da me cale osamari ako se napijem ili nadrogiram. Morace lepo da prica sa mnom, a ja cu vristati od smeha i pretiti mu socihalnim radnicima i policijom, haha

mislim dae to, u stvari, bilo ovako: uca je prvo povalio snezanu i objasnio im kako se to radi.. tupko nikako nie mogao to da ukapira.. pospanko je zaspao nasred casa.. ljutko je nesto popizdeo i rekao: e sad bas necu da ebem.. kijavko je od uzbudjenja dobio napad kijavice i nie mogao da potrefi, jer taman kad bi naciljao, kih bi ga shebao i svog ga poremetio.. srecko ga je ucackao.. a stidljivko, rekao sam, bilo ga sramota.. mozda da nije pred svima

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back