Nadam se da ce se ovo na zici osusiti pre noci.Sad sam stavila.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
O tome kako su se kvocke opet raskokodakale.![]()
Should I dare... Or not ...![]()
zašto su žene postale veći alkosi od mušakraca ?
Региструј је на кВстаВицу, нек се дружи с Камајлићем.kakav sam baksuz.dva dana se nisam okupala jer dadiljam i sluzim ove koje dolaze i odlaze,predamnom pet mirnih dana,sutra samo da odem do biblioteke i jedemo punjene paprike dva dana,kad trt
upravo stigao sin sa devojkom i drugaricom vegeterijankom,a ja juce oprala njihovu posteljinu i mislila da smo gotovi sa goscenjem
a jok.moja pametna mama je rekla,neka dodju kad god hoces....
- - - - - - - - - -
e on bas sad hoce
- - - - - - - - - -
mene niko nista ne pita,ebe se njima sto ja mrzim goste
kakav sam baksuz.dva dana se nisam okupala jer dadiljam i sluzim ove koje dolaze i odlaze,predamnom pet mirnih dana,sutra samo da odem do biblioteke i jedemo punjene paprike dva dana,kad trt
upravo stigao sin sa devojkom i drugaricom vegeterijankom,a ja juce oprala njihovu posteljinu i mislila da smo gotovi sa goscenjem
- - - - - - - - - -
e on bas sad hoce
- - - - - - - - - -
kakav sam baksuz.dva dana se nisam okupala jer dadiljam i sluzim ove koje dolaze i odlaze,predamnom pet mirnih dana,sutra samo da odem do biblioteke i jedemo punjene paprike dva dana,kad trt
- - - - - - - - - -
e on bas sad hoce
- - - - - - - - - -
a nemojte tako....