smokva
Legenda
- Poruka
- 61.227
evo necu vise kukati,duboko se kajem sto sam kukala,ponela me noc

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a nemojte tako....
evo necu vise kukati,duboko se kajem sto sam kukala,ponela me noc![]()
a nemojte tako....
ma nije bre,ja malo vise volim da kukam i dramim,al volim i da svvima bude lepo.
na kraju uvek i meni bude lepo![]()
dobro, znaci kad si rekla da ti ne dolazimo, u stvari nisi tako mislila?ma nije bre,ja malo vise volim da kukam i dramim,al volim i da svvima bude lepo.
na kraju uvek i meni bude lepo![]()
kad smo kod gostiju, meni dolaze gosti sutra iz slovenije, pa idemo zajedno u nis na svadbu, pa se u nedelju vracaju sa nama i odlaze u ponedeljak. imam dva rucka, dve vecere i jedan dorucak da odradim. muka mi pri samoj pomisli i zbog manja vremena i zbog vrucine
da, zaboravih. svekijevci dolaze u isto vreme i imaju potpuno isti raspored kao i gosti. veliko porodicno okupljanje u nisu sa tranzitom kroz moj stan
uvek mozes da kazes da si dobila visoku temperaturu...![]()
e jbjg ne mozemo odmah al javicemo da stizemo..u stvari sam mislila pokupite i kvinsi,pa krenite odmah![]()
ne mogu, ocu i ja na svadbu sa njima svima, a ne mogu tek tako da ustanem iz mrtvih u subotu kad se krene
smislila sam ja jelovnik, narucujem tri pecena pileta sutra popodne (imamo divnu pecenjaru pored zgrade), znaci samo krompir u rernu i napravim salatu. u nedelju po povratku par kg rostilja i ruckove sam obavila. za jednu veceru narucicu picu,za ostlo sto nisam nabrojala nesto cu sama da smislim, umesim kiflice, napravim proju, pitu, tako nesto