Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
a nemojte tako....

Jeste li vi na moru?

Moja bivsa svekrva zivi na moru. I bila sam tamo po celo leto. Ona zena ode na posao, vrati se, odvede unuka nekada na plazu, u setnju... ali ode i sa svojim drugaricama... nekada ja napravim rucak i odem na plazu pa je doceka jelo, nekada preskocimo rucak pa ona spremi ranu veceru... Nekada svi zajedno odemo u restoran. Ali, moze biti lepo svima samo ako je opusteno. Ako ti je neko duze od 3 dana tu, nema vise mesta da se ti opterecujes. To sam htela da kazem :)

- - - - - - - - - -

evo necu vise kukati,duboko se kajem sto sam kukala,ponela me noc:lol:

:zag:

kad smo kod gostiju, meni dolaze gosti sutra iz slovenije, pa idemo zajedno u nis na svadbu, pa se u nedelju vracaju sa nama i odlaze u ponedeljak. imam dva rucka, dve vecere i jedan dorucak da odradim. muka mi pri samoj pomisli i zbog manja vremena i zbog vrucine :sad2:

da, zaboravih. svekijevci dolaze u isto vreme i imaju potpuno isti raspored kao i gosti. veliko porodicno okupljanje u nisu sa tranzitom kroz moj stan

kad smo kod gostiju, meni dolaze gosti sutra iz slovenije, pa idemo zajedno u nis na svadbu, pa se u nedelju vracaju sa nama i odlaze u ponedeljak. imam dva rucka, dve vecere i jedan dorucak da odradim. muka mi pri samoj pomisli i zbog manja vremena i zbog vrucine :sad2:

da, zaboravih. svekijevci dolaze u isto vreme i imaju potpuno isti raspored kao i gosti. veliko porodicno okupljanje u nisu sa tranzitom kroz moj stan

uvek mozes da kazes da si dobila visoku temperaturu... :rumenko:

uvek mozes da kazes da si dobila visoku temperaturu... :rumenko:

ne mogu, ocu i ja na svadbu sa njima svima, a ne mogu tek tako da ustanem iz mrtvih u subotu kad se krene :lol:
smislila sam ja jelovnik, narucujem tri pecena pileta sutra popodne (imamo divnu pecenjaru pored zgrade), znaci samo krompir u rernu i napravim salatu. u nedelju po povratku par kg rostilja i ruckove sam obavila. za jednu veceru narucicu picu,za ostlo sto nisam nabrojala nesto cu sama da smislim, umesim kiflice, napravim proju, pitu, tako nesto

ne mogu, ocu i ja na svadbu sa njima svima, a ne mogu tek tako da ustanem iz mrtvih u subotu kad se krene :lol:
smislila sam ja jelovnik, narucujem tri pecena pileta sutra popodne (imamo divnu pecenjaru pored zgrade), znaci samo krompir u rernu i napravim salatu. u nedelju po povratku par kg rostilja i ruckove sam obavila. za jednu veceru narucicu picu,za ostlo sto nisam nabrojala nesto cu sama da smislim, umesim kiflice, napravim proju, pitu, tako nesto

Nisu neki stranci,nisu invalidi da ne znaju ili ne mogu.Kod mene bi kuvali i spremali sami ako zele po ovom paklu kuvano.Nema razloga za cimanje,zivot je jedan.Msm ok. je sto ti volis da budes super domacica i to ali je veoma glupo ocekivati da se iko lomi oko njih kad mogu sami.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back