Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
vidis kako Juliska zna sve...bas sve :heart:

:heart:

Vako bih ja išo na poso da sam precednik. Kad sam bio mlađi tamo negde u to minulo vreme, skratio sam jedne pantalone da ih nosim tako uz sakov:

2-010-kIcD-U1012716623228o-600x400@English.gov.cn.jpg

moze, moze ali samo da bude raskopcan i tu kravatu baci u masu, koji ce ti treba jos neko njome da te pridavi :zag:

znaci, uz ovakav outfit i nisam los kandidat :rotf:
Pa znaš kako, ipak bih bio precednik, moro bih tu neku formu da ispoštujem. Može bez kravate, ali pravilo je takvo da se sako otkopčava samo kad sediš. Misim, ebiga, ni meni se ne sviđa, bolje mi stoji raskopčan, ali to je taj neki kompromis kad su ceremonije u pitanju.

Evo za nas malo :heart:

Iako bi bilo pretjerano napisati da lice, gledajuci fotografiju iz mladosti Hejdara Alijeva iz nekog razloga se sjetih Srdjana...
img_6939_slide2.jpg

A trenutno razmisljam o Srdjanu i njegovoj kolegici iz srednje Smit (cita se s kvacicom, ne znam kako se tocno pise bez obzira na lokalni servis), maglovitom sjecanju o njenom studiju spanjolskog, njenoj pojavi u mom zatvorskom periodu (prakticno ju ne poznajem), sabotazi prilikom slanja ovog posta itd.:http://www.index.hr/black/clanak/obitelj-sretnika-pronasla-spanjolsko-blago-vrijedno-milijun-dolara/833203.aspx

Poslednja izmena:
Majku mu, kako ove forumske raspustenice i bakice nadju svakom muskarcu ovde manu (pa cak i onim muskracima koji su za njih po svim parametrima nedostizni)? Pogotovo ove, koje uprkos velikoj samo-promociji i dizanje njih u nebesa od strane forumskih im drugarica, ne mogu da navataju nista….kakav je to trip, haha… :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back