- Poruka
- 42.590
ja volim da se lomim oko mojih gostiju

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ja volim da se lomim oko mojih gostiju![]()
aha. peglala i sve..
bash si bzv sto me ofiras
- - - - - - - - - -
ustalom ti sto dodju na 3,5min i nisu gosti..![]()
ma samo ti tako..pa je l bih ja bila ja da kazem nesto normalno?
tebi gosti koje vidis jednom u 10 godina kuvaju sami kad dodju? ili uopste gosti kad ti dodju na 2, 3 dana kuvaju sami?
Kod mene gosti i kupatilo oribaju.
Taman razmišljam da mi gosti srede stan kao poklon za rođ. a ja ću ih posle počastiti fornetima.
Ti se baš širiš. Forneti. Dosta im je jedno jumbo pakovanje smokija i 2L Step soka. Ko oće da jede nek ide u restoran.
tebi gosti koje vidis jednom u 10 godina kuvaju sami kad dodju? ili uopste gosti kad ti dodju na 2, 3 dana kuvaju sami?
Видим да се овде спомињу некакви гости који остају по два три дана.
Имате пар празних соба вишка или шта?
Nikad nisi primila nekoga na duze?
Viskovi soba i trista kvadrata ti nisu potrebni da gostis....dovoljno je da zelis i da imas nesto na razvlacenje....
Pa dobro...kako ko uredi
Kod mene fizicki mesta nema u smisku soba i kvadrata al mi smo uvek uzimali namestaj na razvlacenje i to spasava stvar i nama licno kao primarno, a i situacijama sa gostima
Prihvatila poziv da idem na neki splav tu u bg-u i sad se pitam zašto sam to prihvatila..
Prihvatila poziv da idem na neki splav tu u bg-u i sad se pitam zašto sam to prihvatila..
Izlaprdala sam da sam slobodna i eto ti sad..ispašću lažov...
..a samo mi se ne svidja ideja da budem na tamo nekom splavu...