електрика
Zaslužan član
- Poruka
- 123.189
Zapravo je znatno udobnije i zdravije, na iole duže distance, od vožnje u položaju slavske sveće.
Најдужа дистанца ми је била 5-6 километара и то у равном Банату. Возиш и уживаш, кад стигнеш - стигнеш.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapravo je znatno udobnije i zdravije, na iole duže distance, od vožnje u položaju slavske sveće.
Tačno... i meni je bilo katastrofa kada sam prvi put prešla Most Slobode i krenula uzbrdo put Fruške gore, no vremenom to sve postane ok.stvar navike, ali i konfiguracije terena vjerojatno
meni u pocetku cim predjem brankov most bilo frka - centar je sav tako...brezuljkast
kasnije sam se navikla i ne razmisljam vise o tome tako
vec mi je bas zanimljivo

Tačno... što si nagnutiji, to znači da je sic podignutiji, a samim tim i noge ispruženije u najvećem zamahu, pa i pritisak na kolena manji.Zapravo je znatno udobnije i zdravije, na iole duže distance, od vožnje u položaju slavske sveće.
u bicklizam može samo s jednim forumašem))
![]()

Tačno... i meni je bilo katastrofa kada sam prvi put prešla Most Slobode i krenula uzbrdo put Fruške gore, no vremenom to sve postane ok.
Ko god vozi bajs, zna koliko je potrebno i neophodno održavati konstantan ritam pedaliranja, tj. broja obrtaja, a kad su uzbrdice u pitanju, bez brzina je to nemoguće.
Ovako, pedale se konstantno okreću istim tempom, a brzine se samo menjaju.
Nego, ja i dalje tražim trubicu što psuje na srpskom, pa da zatrubim babama i ostalima koji mi iskoče šetajući po biciklističkoj stazi
- - - - - - - - - -
Tačno... što si nagnutiji, to znači da je sic podignutiji, a samim tim i noge ispruženije u najvećem zamahu, pa i pritisak na kolena manji.

U uspravnom položaju su leđa ta koja najviše trpe.Tačno... što si nagnutiji, to znači da je sic podignutiji, a samim tim i noge ispruženije u najvećem zamahu, pa i pritisak na kolena manji.
ne znam kako je u Bg... ovde u Ns pešaci imaju svoju pešačku stazu, a biciklisti svoju biciklističku.to s koljenima moze bit i do samog rama
meni ljudi po stazi ne smetaju opce
pa moraju i oni hodat nekud, missim![]()
ne znam kako je u Bg... ovde u Ns pešaci imaju svoju pešačku stazu, a biciklisti svoju biciklističku.
Kao što bi za sve učesnike saobraćaja bilo nebezbedno da se pešaci recimo kreću kolovozom, tako je nebezbedno da se kreću biciklističkom stazom, niti vidim razlog zašto bi to radili, pogotovo kad su staze podeljene.

Jao, pa kad sam se ja prosula po penzionerskoj biciklističkoj stazi na NS keju, šta bi tek bilo u Bg-u sa svim tim mešancimapa ovdje je...khm...mjesovito
ako opce ima staze![]()

Jao, pa kad sam se ja prosula po penzionerskoj biciklističkoj stazi na NS keju, šta bi tek bilo u Bg-u sa svim tim mešancima![]()
kako neko moze u isto vreme i da ti nedostaje i da zelis da ga/je udavis, i zagrlis,i sutnes u du.pe ...Pa dobro Nem, gde si bre ti?kako neko moze u isto vreme i da ti nedostaje i da zelis da ga/je udavis, i zagrlis,i sutnes u du.pe ...
Cudno skroz.
Pa dobro Nem, gde si bre ti?![]()
Želim da te udavim i zagrlim i šutnem u dupe!
Pa pronađi odgovor u tvom pitanju.Je l to izjava ljubavi?![]()
Hoću dobiti neku lepu fotkicu za ovu izjavu ljubavi?

Hoću dobiti neku lepu fotkicu za ovu izjavu ljubavi?
Znaš šta ja volim.
Osim tebe, ofcourse.![]()
Kad dodjem do kompa, hoces![]()

ima djole, kazu, kamaru obozavateljica tako da...![]()