ublehas
Veoma poznat
- Poruka
- 10.731
Kako me cekaju neke teske odluke a nisam spreman. I kako zavidim psihopatama.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Upravo sam videla da se snima ovaj filma... o dogadjajima iz Biblije.
Pitam se samo koliko ce holivudski reditelji izmeniti, dodati, oduzeti, i pogresno predstaviti ono sto pise u Bibliji.....
Sam naziv filma je vrlo uznemiravajuc - "Bogovi i kraljevi"
Mužići uglavnom imaju ženetine!
Ništa ne razmišljam, led hladan i robotski iskontrolisan.
- - - - - - - - - -
zašto bi holivud uopšte pravio verne ekranizacije biblijskih bajki?
u tome je najveći problemNjihov motiv je da zarade pare, jer te teme generalno interesuju veliki broj populacije,
a jos vise ce publiciteta da dobiju od bunjenja pravih hriscana, koji su ljuti na njihovo izvrtanje istine.
Evo je izjava glavnog glumca - "Mojsiije je bio baraba i sizofrena licnost"
Oni su u stvari orudje u rukama zlih sila,
jer ce se mozda zbog ovog filma mnogima smuciti i Bog i Mojsije.. i nikada nece otvoriti Bibliju da procitaju samo istinu.

u tome je najveći problem
mada to ide i obrnuto - mase se još više indoktriniraju takvim glupostima

ok...svako ima pravo na misljenje.
Ali oni znaju koliko je za hriscane Biblija vazna, ne sme da se menja nista sto je tu zapisano..ili pogresno predstavlja.
A tek sto su stavili pompezni naslov - bogovi i kraljevi - to je ono sto njima treba,
a znaju koliko su se hriscani borili protiv politeizma, i da postoji samo jedan Bog ^^
Dobro.. da ne raspravljamo o tome ovde. Kada odgledam film, pisacu o tome blog, ili na pdf Religija^^![]()
Bravo Kvinsi, tvoje je da uplatis tiket, a kolo srece se okrece. Najhrabriji pobedjuju!razmišljam kako želim jedno radno mesto za koje je otvoren konkurs prošle nedelje i kako je praktično nemoguće da ga dobijem.
to me nije sprečilo da danas počnem da spremam prijavu![]()
Koliko strana vam je cv?
Moj ce sad da predje na tri, a nemam sta da izbacim

Koliko strana vam je cv?
Moj ce sad da predje na tri, a nemam sta da izbacim

moj na 3, mali font, ne mogu ništa da izbacim, je.biga 15 godina, 9 poslova, odnosno 10, prvi sam izbacila iako je mogao da ostane, a sve relevantni poslovi za koju god poziciju da se prijavljujem. recimo, ako izbacim jedan, ispašće da sam imala rupu, a nisam
Imam jednu familiju goste- dva geja muz i muz i imaju dve cerkice bliznakinje
Ne znam sta da mislim
- - - - - - - - - -
Pa znam, zbog tih rupa i ne mogu da izbacujem. A jel imas kao taskove sta si radila za svaki posao ili onako ukratko