Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Mužići uglavnom imaju ženetine! :lol:

Ništa ne razmišljam, led hladan i robotski iskontrolisan.

- - - - - - - - - -

Upravo sam videla da se snima ovaj filma... o dogadjajima iz Biblije.
Pitam se samo koliko ce holivudski reditelji izmeniti, dodati, oduzeti, i pogresno predstaviti ono sto pise u Bibliji.....
Sam naziv filma je vrlo uznemiravajuc - "Bogovi i kraljevi" :sad2:

zašto bi holivud uopšte pravio verne ekranizacije biblijskih bajki?

Mužići uglavnom imaju ženetine! :lol:

Ništa ne razmišljam, led hladan i robotski iskontrolisan.

- - - - - - - - - -

zašto bi holivud uopšte pravio verne ekranizacije biblijskih bajki?

Njihov motiv je da zarade pare, jer te teme generalno interesuju veliki broj populacije,
a jos vise ce publiciteta da dobiju od bunjenja pravih hriscana, koji su ljuti na njihovo izvrtanje istine.

Evo je izjava glavnog glumca - "Mojsiije je bio baraba i sizofrena licnost"

Oni su u stvari orudje u rukama zlih sila,
jer ce se mozda zbog ovog filma mnogima smuciti i Bog i Mojsije.. i nikada nece otvoriti Bibliju da procitaju samo istinu.

Njihov motiv je da zarade pare, jer te teme generalno interesuju veliki broj populacije,
a jos vise ce publiciteta da dobiju od bunjenja pravih hriscana, koji su ljuti na njihovo izvrtanje istine.

Evo je izjava glavnog glumca - "Mojsiije je bio baraba i sizofrena licnost"

Oni su u stvari orudje u rukama zlih sila,
jer ce se mozda zbog ovog filma mnogima smuciti i Bog i Mojsije.. i nikada nece otvoriti Bibliju da procitaju samo istinu.
u tome je najveći problem
mada to ide i obrnuto - mase se još više indoktriniraju takvim glupostima

danas se snima epska fantastika i slične gluposti
neko ne radi klasičnu ekranizaciju pruča onako kako su napisane

- - - - - - - - - -

a i kako nazvati čoveka koja razdvaja more i prima tajne poruke od više entiteta iz zapaljenih grmova? pa šizofrenija, terminalna faza :lol:

u tome je najveći problem
mada to ide i obrnuto - mase se još više indoktriniraju takvim glupostima

ok...svako ima pravo na misljenje.
Ali oni znaju koliko je za hriscane Biblija vazna, ne sme da se menja nista sto je tu zapisano..ili pogresno predstavlja.

A tek sto su stavili pompezni naslov - bogovi i kraljevi - to je ono sto njima treba,
a znaju koliko su se hriscani borili protiv politeizma, i da postoji samo jedan Bog ^^

Dobro.. da ne raspravljamo o tome ovde. Kada odgledam film, pisacu o tome blog, ili na pdf Religija^^ :)

ok...svako ima pravo na misljenje.
Ali oni znaju koliko je za hriscane Biblija vazna, ne sme da se menja nista sto je tu zapisano..ili pogresno predstavlja.

A tek sto su stavili pompezni naslov - bogovi i kraljevi - to je ono sto njima treba,
a znaju koliko su se hriscani borili protiv politeizma, i da postoji samo jedan Bog ^^

Dobro.. da ne raspravljamo o tome ovde. Kada odgledam film, pisacu o tome blog, ili na pdf Religija^^ :)

ovo je tako relativno
biblija je prevođena bezbroj puta i sa svakim prevođenjem pop je ubacio nešto svoje, a izbacio ono što njegovom shvatanju ne paše
budženo je to puno tokom ovih 20 vekova

Imam jednu familiju goste- dva geja muz i muz i imaju dve cerkice bliznakinje
Ne znam sta da mislim:think:

- - - - - - - - - -

moj na 3, mali font, ne mogu ništa da izbacim, je.biga 15 godina, 9 poslova, odnosno 10, prvi sam izbacila iako je mogao da ostane, a sve relevantni poslovi za koju god poziciju da se prijavljujem. recimo, ako izbacim jedan, ispašće da sam imala rupu, a nisam

Pa znam, zbog tih rupa i ne mogu da izbacujem. A jel imas kao taskove sta si radila za svaki posao ili onako ukratko

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back