Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
O tome kako sam loš čovek, sklona lažima i samosažaljenju... A pravim se da nisam i to prolazi...

Ae ne seri. Pomiri se sa tim. Poštovaćeš više sebe, poštovaće te drugi više. Nego, znaš kad postaješ loš čovek zapravo? Kad ti je stalo do toga kakav si. I to jeste kontradiktorno. Kakvi sve smradovi, suštinski smradovi samo dovoljno socijalno inteligentni opstaju i pritom imaju ugled dobrih ljudi, bar solidnih.
Ako nisi nikoga ubila, silovala, nabijala mu štap u dupe ili zahebala nekog bliskog člana porodice ne zanosi se trivijalnostima.
Samosažaljenje već ume biti problem, sprečava progres.

Baš napisah na jednoj od tema. U dilemi sam. Imam neko femsi vino koje nije ni jeftino. E sad, znam da je šteta da ga osoba k'o ja pije, bar u te svrhe. Što je najgore premišljam se i špricer da pravim. Šta sad da radim. Da popijem ili da prosto odem po Banatski Rizling??
sta je zapravo problem? sto he fensi pa neces da ga pijes? ?? ako je dobro spricer ni pod tackom razno.baci ga u frizider da se dobro oladi i uz neku laganu veceru ili sutra za rucak da popijes!koje je vino u pitanju inace?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back