Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmišljam koliko mi na q idu ovi brodari... Koji ukače neki posao na kruzeru, obiđu pola sveta, i onda smaraju kako su strašne kosmopolite i kako su eto ušli u svaku poru čovečanstva... Mislim svaka čast, ne progovara hejt iz mene, al ali taj koncept put oko sveta za 80 dana mi je nebuloza...

Druga stvar koja mi je smešna su "Amerikanci"... Nisi uspeo u životu ako nisi 6 meseci bio u Americi... Kosio travu i prao čaše... Malo isto prošpartao kroz nekoliko gradova i država, isklikao se, i na kraju se vratio u Srbiju da ugineš...

Treća stvar koja mi ide na q su "Lens Armstronzi" koji su naprasno izmileli na ulice ovog leta, fala bogu sad zalaze... Ne, nisu to biciklisti, nego neka predstava, prvo se sve razumeju u bajseve, milion nekih karakteristika i gađanje cenama, onda sve to uteglo guzice u biciklističke, pa patikice, čarapice, kapice; pa izvergla 5 kilometara, pa se čekira GPS-om, koje foliranje mila majko...

četvrto.... Dobro dosta.

Razmišljam koliko mi na q idu ovi brodari... Koji ukače neki posao na kruzeru, obiđu pola sveta, i onda smaraju kako su strašne kosmopolite i kako su eto ušli u svaku poru čovečanstva... Mislim svaka čast, ne progovara hejt iz mene, al ali taj koncept put oko sveta za 80 dana mi je nebuloza...

Druga stvar koja mi je smešna su "Amerikanci"... Nisi uspeo u životu ako nisi 6 meseci bio u Americi... Kosio travu i prao čaše... Malo isto prošpartao kroz nekoliko gradova i država, isklikao se, i na kraju se vratio u Srbiju da ugineš...

Treća stvar koja mi ide na q su "Lens Armstronzi" koji su naprasno izmileli na ulice ovog leta, fala bogu sad zalaze... Ne, nisu to biciklisti, nego neka predstava, prvo se sve razumeju u bajseve, milion nekih karakteristika i gađanje cenama, onda sve to uteglo guzice u biciklističke, pa patikice, čarapice, kapice; pa izvergla 5 kilometara, pa se čekira GPS-om, koje foliranje mila majko...

četvrto.... Dobro dosta.

Vaistinu, kolega.

Ti "brodari" retko sunce vide kada su na brodu, a kamoli citav svet. Uglavnom je to muka, taj posao na brodu...to ce ti reci svako ko je isao. I nije za svakog. Zato sto se sljake na brodu tice - postovanje moje imaju. Ali to da su se nagledali sveta i proziveli - to neka zajjebu, nista od toga.

Nije sramota prati case i kositi travu. Posao je posao. Ali su to realno nesposobni likovi ako nisu uspeli da ostvare vise od toga u zivotu a imali su priliku i bili su tamo. Inace, i sam razmisljam o tome da se selim preko bare...zauvek.

Joj, dobro si se setio ovih...moja sestra iz Srbije bila prosle godine sa muzom kod nas. Lik me zajjebao pa sam usao sa njim u radnju sa bajsovima. Udavio me je svrsavajuci na bicikla koji imaju cenu pribliznu ceni mog auta. Daj bre, nisu normalni.... :hahaha:

e. nije to istina kontrasa i obicnih bajsova itekako ima
mnogi to voze zato sto bas to vole
biciklizam je zaraza
i vise je od puke rekreacije
meni je pomagao i pomaze (vozicu intenzivnije opet cim budem mogla) da odmorim glavu od ljudi i posla
kad vise vozis trebaju ti bici lone ili gatje s uloskom bez obzira na kvalitet i vrstu sjedista, narocito ako si batica
ni muz, ni ja ne vozimo preskupe bajsove - on vozi capriolo, ja treka
al to je nesto sto volimo raditi zajedno i sa prijateljima...neki vikendom idu na pecanje, neki prave rostilj...mi se izvezemo van grada
ako mozemo
ne vidim sta je tu toliko za ovakve osude ...svako bira hobi po svom senzibilitetu

biciklizam je zaraza
meni je pomagao i pomaze (vozicu intenzivnije opet cim budem mogla) da odmorim glavu od ljudi i posla
kad vise vozis trebaju ti bici lone ili gatje s uloskom bez obzira na kvalitet i vrstu sjedista, narocito ako si batica
al to je nesto sto volimo raditi zajedno i sa prijateljima...neki vikendom idu na pecanje, neki prave rostilj...mi se izvezemo van grada
ako mozemo
ne vidim sta je tu toliko za ovakve osude ...svako bira hobi po svom senzibilitetu
Potpisujem.

Takođe bih dodala da je bez brzina i menjača vožnja skoro pa nemoguća (a time i uživanje) kada su u pitanju neravni tereni, bez obzira da li je u pitanju rekreativna vožnja ili svakodnevni odlazak na posao bajsom. Lično ne znam kako bih otišla na posao bajsom i pdalirala uzbrdo da nemam brzinac... o nekim rekreativnim vožnjama van grada i da ne pričam.

Još da dodam: živele biciklističke staze po gradu, gde su biciklisti koliko toliko bezbedni, makar dok im neki matori gegavac ili mama sa bebom u kolicima ne prošetaju po istoj. Za takve bi jedini nauk bila mandatna kazna po kratkom postupu.

Poslednja izmena:
biciklizam je zaraza
ako mozemo

Ја волим обичан Пони.

Potpisujem.
Takođe bih dodala da je bez brzina i menjača vožnja skoro pa nemoguća (a time i uživanje) kada su u pitanju neravni tereni, bez obzira da li je u pitanju rekreativna vožnja ili svakodnevni odlazak na posao bajsom. Lično ne znam kako bih otišla na posao bajsom i pdalirala uzbrdo da nemam brzinac... o nekim rekreativnim vožnjama van grada i da ne pričam.

stvar navike, ali i konfiguracije terena vjerojatno
meni u pocetku cim predjem brankov most bilo frka - centar je sav tako...brezuljkast
kasnije sam se navikla i ne razmisljam vise o tome tako
vec mi je bas zanimljivo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back