Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Razmisljam sta je ovom mom sefu u glavi...
Pre neki dan mi zabio noz u ledja,razocarao me do ja.ja a sad je nenormalno fin i pazljiv prema meni...
Juce insistrao da idem kuci jer me boli stomak, donosi mi lekove i caj da pijem, jutros me zove nije ni stigao u kancelariju da mi kaze da ne izlazim iz zgrade jer je zima, salje mi caj po konobarima:eek:
Koji mu je???

Pre neki dan mi zabio noz u ledja,razocarao me do ja.ja a sad je nenormalno fin i pazljiv prema meni...
Juce insistrao da idem kuci jer me boli stomak, donosi mi lekove i caj da pijem, jutros me zove nije ni stigao u kancelariju da mi kaze da ne izlazim iz zgrade jer je zima, salje mi caj po konobarima:eek:
Koji mu je???
Jede ga osećaj krivice. Zar nisi rekla da sa šefom imaš dobar odnos? Malo sam se pogubila, ne zameri.

Koji mu je???

tako ja iam neke ljude u blizini koji ti se iznakrše i posle 5 minuta ko da ništa nije bilo...ništa
meni to bolesno

pa kad sretnes pravog frajera ako nisi u fullu onda mu ne mozes nista on te odsece. to mi se zadnji put desilo u srednjoj skoli. mozda bih to mogla da dozivim ponovo

- - - - - - - - - -

mozda je to previse strashno
mozda sam psiho ako pisem

e sad posle skole mogla sam da sretnem te frajere pa da se valjda namestim nekako ali sad valjda nemam licnost
: )))
ili da ih zaobidjem ali ne secam se nekog strasnog bliskog susreta, mada neki vidim da su se sklonili tada ali imala sam valjda stav

sto da se bunim valjda se i zivi da sretnes pravog frajera i da te on odsece??? i onda te sramota i uplatish aerobik

samo isla sam nekad 3x i nisam smrsala mene sad muci ta tema. evo pojescu malo pasulja

Poslednja izmena:
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back