Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
A razmisljam i kako tab sad vaga izmedju broja klikova na forumu (koje donose lovu) i vecne banane za malog debilka.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam imao ovakav transfer blama još od poslednjeg spota Doris Bizetić.
)))))))Esi video zaigravanje?![]()
Nisam imao ovakav transfer blama još od poslednjeg spota Doris Bizetić.

Ban do 13.10. a lik jebbao bukvalno svima ovde mamu....e moj forume, tuzan li si. No comment.
Ban do 13.10. a lik jebbao bukvalno svima ovde mamu....e moj forume, tuzan li si. No comment.
bro, ako neko ovde ima 50.000 postova i nesto mu dopizdi znaci da je bilo zesce i verovatno sa razlogom.... a sudeci po onima koji ga sa cinizmom ko sise napadaju, verovatno je donekle u pravu
Trajace jos 50 godina dok u Srbiji pretnje smrcu i ostale baljezgarije upucene putem interneta budu kaznjavane. Pazi 5 dana dobio, jedno 150 pretnji, vredjanja itd. uputio samo danas ljudima ovde.
A tek obrazlozenja odgovornih kada im se covek obrati- to je tek tuga pregolema.
Ti ili si neupucen ili se pravis lud...trece nema.
U pravu sto nekom preti da ce ga zgaziti, slomiti, ubiti???
Bravo za tebe. Bar si hrabar...ove ostale ovce koje su ga do skoro branile cute kao piccke najvece.
Raspitaj se malo, nije to problem.
Cuj, zato sto ima 50.000 postova mora da je u pravu? Bedno, sacuvaj Boze....
Odmah se vidi da si normalan.meni su pretili kad nisu mogli da me udalje sa foruma.. cak i privatno... pa mi dete diglo slusalicu i slusalo majmuna ...bese pre nekoliko godina. pa mi mod koji mi bio drugar aovde poludeo ko svako poludi kad mu daju malo vlasti, pretio zbog postova da dolazi da me polomi sa ekipom....javno... ja ga sacekao isped zgrade sa sabljom iz turskih ratova..sisa se nije pojavio. znaci seres jer nemas pojma sta se ovde sve desava.... rekoh na pp sad coveku... ne znam sta je u pitanju ali kad vidim ko ga napada znam oma da nije najgori.....
ne znam sta je u pitanju ..
))))))))Odmah se vidi da si normalan.

Odmah se vidi da si normalan.
Размишљам о добијеном казненом поену. Значи, забрањено је одговарати на увреде управо банованог корисника.
Poenta.

Da, da, pa zar ne znas? To je odgovor na provokaciju pobogu... kaznjava se isto kao kad ti neko kaze da ce ti doci na sahranu, razvuci te po asfaltu, jebbati ti mamu itd. Tako to ovde ide.![]()
meni su pretili kad nisu mogli da me udalje sa foruma.. cak i privatno... pa mi dete diglo slusalicu i slusalo majmuna ...bese pre nekoliko godina. pa mi mod koji mi bio drugar aovde poludeo ko svako poludi kad mu daju malo vlasti, pretio zbog postova da dolazi da me polomi sa ekipom....javno... ja ga sacekao isped zgrade sa sabljom iz turskih ratova..sisa se nije pojavio. znaci seres jer nemas pojma sta se ovde sve desava.... rekoh na pp sad coveku... ne znam sta je u pitanju ali kad vidim ko ga napada znam oma da nije najgori.....
ko ga bwe napada, jel ga neko tjerao da se igra sa djecacima. umjesto da prihvati cinjenicu, on napada neduzne po forumu!