Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Koliko ja vidim uglavnom ti sam sa sobom. :lol:

Necu biti nepristojan. Bitno da to drugima prebacujes.

Ziv ti bio. ;)

sta je sramota sto sam rekao da si zelen...i ja sam bio zelen pa sta.. jos 2-3 godine ovde pa ces nesto i nauciti o ovom mestu :lol:

- - - - - - - - - -

bibliotekarske?

aj da pisemo na engleskom posto pretpostavljam da ti je to lakse :hahaha:

- - - - - - - - - -

Nismo znali. Mislis da to nisam pisao tabu?

ufff..a tab se mnogo potresao na tvoje pismo :lol:

sta je sramota sto sam rekao da si zelen...i ja sam bio zelen pa sta.. jos 2-3 godine ovde pa ces nesto i nauciti o ovom mestu :lol:

Ne treba meni vise nijedna godina, ja sam student koji preskace godine. Nemoj nista da brines. Uzivaj...

- - - - - - - - - -

ufff..a tab se mnogo potresao na tvoje pismo :lol:

Ma izuzetno, sto sam i ocekivao naravno jelte...hahahaha

Ne treba meni vise nijedna godina, ja sam Student koji preskace godine. Nemoj nista da brines. Uzivaj...

preskaces ali rusis prepone razuma jednu za drugom misleci da ces prvi doci do cilja a u ovoj trci brzina nije najvaznija stvar :lol:

- - - - - - - - - -

krsti samo i oduvek treba picvajz da bi se linije usijale :lol:

mozda i napravim neki ako budem dokon.... ae odo na fine forume a vi budite cool baje i nemojte o liku koji je banovan... kad dodje ponovo, raspalite, ali u njegovom odsustvu pa tacno da je najgori jer to je dno dna.

Nismo znali (a da si procitao par komentara iznad - vdeo bih sta upravo pricam).

Ne znam koji cilj...ne postoji ovde cilj za mene. Ne nameravam nikog da ubijem, osakatim, ofiram u javnosti neciju privatnost itd.
Za razliku od tvog pulena.

Tebi na cast.

Odoh pivce da popijem pa na nunanje. Zivi bili, lepi i veseli.

Razmišljam o autističnom dečaku koji sa majkom svako veče, kada druga deca odu kućama, dođe sa majkom na igralište da se ljulja. Dok ljuljaška ide gore dole ispušta krike nalik ranjenoj životinji ali na licu mu je osmeh. Majka ima telo mlade žene i pogled iz kojeg zjapi praznina.

Daj Pile nemoj me zajebavati, krik nalik ranjenoj zivotinji... Telo mlade zene ali zjapi praznina.... wtf

Valjda jeste, nikada nemosh biti siguran obzirom na (ne)mogucnost Vbulleta za trajni ban IP ili blokade proxy-a. Bar tako kazu, a ja sumnjam da je to nemoguce, al ajd

ja sam dao kucki mac adresu kompa kada me banovala na bolesno pizdenje ikmecanje jednog idiota odavde i to bez ikakvog osnova sa opravdanjem da imam klon nalog..... a zna da uvek imam samo jedan :lol:

znaci ako zele mogu da mi za stalno onemoguce pristup. mozda bi tako trebali sa svima ali i ovo je vec dovoljno postalo ko policijska istrazna soba kad ne mozes pod torom da pises kao sto mozes u razvijenom svetu.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back