Only Beer
Buduća legenda
- Poruka
- 29.775
sta si se ti prepala, ko da on moze da se izorganizuje od bibliotekarske plate, jedva je za grcku u oktobru skupio!
****** jedva, jos za 50 jura kupi devojku koja ce da cuva skupu kameru. E moj ti...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sta si se ti prepala, ko da on moze da se izorganizuje od bibliotekarske plate, jedva je za grcku u oktobru skupio!
Zar Marlon nije otišao na Tibet da gaji koze i meditira?![]()

najveca bruka nije psovanje i pretnja vec licemerje koje obitava na tone.... pola vidjenih korisnika ima po nekoliko naloga i zaebava ladno ljude sa znanjem administracije pa nista...
najveca bruka nije psovanje i pretnja vec licemerje koje obitava na tone.... pola vidjenih korisnika ima po nekoliko naloga i zaebava ladno ljude sa znanjem administracije pa nista...
Koliko ja vidim uglavnom ti sam sa sobom.
Necu biti nepristojan. Bitno da to drugima prebacujes.
Ziv ti bio.![]()

bibliotekarske?

Nismo znali. Mislis da to nisam pisao tabu?

sta je sramota sto sam rekao da si zelen...i ja sam bio zelen pa sta.. jos 2-3 godine ovde pa ces nesto i nauciti o ovom mestu![]()
ufff..a tab se mnogo potresao na tvoje pismo![]()
Ne treba meni vise nijedna godina, ja sam Student koji preskace godine. Nemoj nista da brines. Uzivaj...

Nismo znali (a da si procitao par komentara iznad - vdeo bih sta upravo pricam).
Ne znam koji cilj...ne postoji ovde cilj za mene. Ne nameravam nikog da ubijem, osakatim, ofiram u javnosti neciju privatnost itd.
Za razliku od tvog pulena.
Tebi na cast.
Odoh pivce da popijem pa na nunanje. Zivi bili, lepi i veseli.

Razmisljam sto je dobro sto zivim daleko, da me neki sajko ne saceka iza coska![]()
Razmisljam sto je dobro sto zivim daleko, da me neki sajko ne saceka iza coska![]()

Dal sam bezbedna onda![]()
))Dal sam bezbedna onda![]()

Ovde se moze svasta doziveti. Mene korisnici nikada ne sekiraju, samo moderacija. Jer kada ne moze slovom onda tuku toljagom, ebes to
cek, posto nemam pojma ko je onaj sa sest keceva.... jel to eternal?
Razmišljam o autističnom dečaku koji sa majkom svako veče, kada druga deca odu kućama, dođe sa majkom na igralište da se ljulja. Dok ljuljaška ide gore dole ispušta krike nalik ranjenoj životinji ali na licu mu je osmeh. Majka ima telo mlade žene i pogled iz kojeg zjapi praznina.
Razmišljam o autističnom dečaku koji sa majkom svako veče, kada druga deca odu kućama, dođe sa majkom na igralište da se ljulja. Dok ljuljaška ide gore dole ispušta krike nalik ranjenoj životinji ali na licu mu je osmeh. Majka ima telo mlade žene i pogled iz kojeg zjapi praznina.
Ovde se moze svasta doziveti. Mene korisnici nikada ne sekiraju, samo moderacija. Jer kada ne moze slovom onda tuku toljagom, ebes to

Valjda jeste, nikada nemosh biti siguran obzirom na (ne)mogucnost Vbulleta za trajni ban IP ili blokade proxy-a. Bar tako kazu, a ja sumnjam da je to nemoguce, al ajd
Pogotovo ako se bave pravom, pravnim pitanjima i ustavom na nivou jebbenog sajta