Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Sabljom iz turskih ratova? Je l dedina?

(moram priznati da umirem od smeha na pomisao kako neko čuči u žbunju sa čukun dedinom sabljom u jednoj ruci dok se istovremeno predak okreće u grobu ko roto-reklama)

pitaj lidera...kad me sreo u gradu izvinjavao mi se do neba i rekao da je pogresio jer je mislio da cu da ga olesim na sred ulice....

cucao u zbunju :lol: stajao ko stena a ***** okrenule auto i zazdile... :lol:

dovoljno da vis koja ga ekipa napada sad kad je banovan i sve ti je jasno :lol:

Jeste, dovoljno mi kaze sto je banovan na 5 dana nakon pretnji smrcu upucene pola ljudi ovde. To meni dovoljno kaze. Tebi ako ne kaze - mora da si glup ili se pravis budalom. Drugi lete trajno nakon nekih smesnih prekrsaja.

ja ti reko da si zelen nisi samo zelne vec si nepristojan bas kao mensh... jel otisao covek jeste, sta sad osh, banovan je kad nisi umeo sa njim da elokventno izadjes na kraj dok se ovde kurchio onda budi dzentlmen i zacepi.

Gde je Mensch nepristojan? Ne lupetaj. Sa tim malim debilom i simpanza bi izasla na kraj, onako elokventno. Bez da se spusta na taj najnizi nivo na kojem je on.

duso draga samo duvas u prazno, u vetar... rekoh ti ime moda koji je zasrao da gore ne moze biti... znaci ja podatak a ti sviras... jednom u administraciji uvek u njoj :lol:

A jesi li otvorio nov nalog zato što te bilo blam pisanija pod starim?

- - - - - - - - - -

ma da su krompirici ajde de... no krompircine bile :lol:

Krompiri mutanti:malav:

Ma kulirajte,pustite da vam preti,da vas vredja.I tako mu Niko nista nece.Ne vredi jednostavno ovde nema pravde a svi koji se usprotive dobiju kaznu sto su se branili od uvreda i pretnji.Bruka i sramota.Neka vam je to na dusu,sram vas bilo.:rtfm:

Ma kulirajte,pustite da vam preti,da vas vredja.I tako mu Niko nista nece.Ne vredi jednostavno ovde nema pravde a svi koji se usprotive dobiju kaznu sto su se branili od uvreda i pretnji.Bruka i sramota.Neka vam je to na dusu,sram vas bilo.:rtfm:

najveca bruka nije psovanje i pretnja vec licemerje koje obitava na tone.... pola vidjenih korisnika ima po nekoliko naloga i zaebava ladno ljude sa znanjem administracije pa nista...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back