Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
:zaljubljena:

tumblr_mqpsoqZ2611spb0xzo1_400.gif

O ovom tekstu http://net.hr/danas/svijet/tuga-velika-nakon-smrti-sincica-roditelji-nasli-njegovu-poruku-koja-ih-je-posve-slomila/ i onom na koji se nadovezuje (Slika koja je obisla svijet: trogodisnji djecak utpio se zajedno s bratom i majkom). Svjesna sam koliko je besmisleno, ali nakon predomisljanja ipak odlucih da napisem... Danas u jednom razgovoru rekoh tati kako cu ja (po logici stvari) uvijek za njega raditi besplatno ako je potrebno. To je receno u odredjenom kontekstu. Ono sto mi je uz fotografiju jos skrenulo paznju je ime - u eventualnoj varijanti s Lelom - i naslov "Lelande, lijepo spavaj..." za koji se upitah da li bi se mogao shvatiti kao poruka, upozorenje ili prijetnja.

ne bi valjda vozom preko 2 granice :sad2:
sto, ne bi mi bilo prvi put, nije neka frka, vozom se to lakse podnese samo ako se ne zuri....problem je sto ovog puta nemam luksuz da cekam

ma istrazivala sam sve varijante kako se domognuti italije, iznenadjujuce je tesko :eek: lakse naci jeftine karte do stokholma nego do milana :pop: stvarno svasta
elem izmedju ostalog sam gledala vozove, njima najvise volim, kad bum ukinuti, vraceni ovi sto idu za budimpestu a sad ukinuti ovi preko hrvatske....
a lastu sam dobila rezervaciju, cudi se operater otkud mi ideja da ne idu..... ja joj kazem....kaze mi nemamo problema..... ja opet navalim nemoj da me laze odrobijacu ih, jer zurim na dalja presedanja, dal je sigurna da nema drkanja na granici sa hr.... kaze nema....
dal da im verujem :(
bojim se da ne zaglavim u busu na granici ima da izadjem u novine

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back