Šta trenutno razmišljaš ?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
busevi idu normalno vec par dana, vozovi ne idu uopste zbog azilanata...a kako nema do Milana jeftinih avio karata? dok sam jos putovala poslom, mogle su povratne da se nadju za 60e

ispod 250e bez prtljaga za nas dvoje povratna nema (a i to mora da se doda, za svaki pravac po 20e po osobi, pa sabiraj), bg ili budimpesta kao polazna tacka....ne mogu da verujem
da ocu do malmea stigla bih za 50e :roll:
ja sam se iznenenadila, prvo smo procesljali sve avio kompanije
onda vozove, tu udarim kombinacije iz ljubljane, al dzaba kad ne mogu do ljubljane :lol:
kad je sve propalo, onda sta cu kud cu daj autobus, kazu iz direkcije radi wc u busu u lasti, osim ako nema neki problem pa zakljuca, ako ne laze, znaci mozda iskoci tepanje mozda ne sa soferom :lol:
sve u svemu bas sam neprijatno iznenadjena, covek pomisli na puskomet je lako je stici, al mucak

ja u italiju iz srb nisam isla, ulazila iz nekih drugih pravaca i to je lako, al iz srbistana ne nalazim nista lako

preko koga si letela za 60e?

eDreams

i taj wc u lasti ne radi...nego pravi pauzu kad udje u HR i na prvoj pumpi posle Bregane

- - - - - - - - - -

proveri iz Budimpeste wizz air

neki imaju pozitivna neki negativna iskustva sa wcom u lasti....nekad je radio normalno, al to kad sam ja bila dete, poodavno, sad nemam pojma....
wiz vec proveren, uopste nema jeftino
aj sad cu e dreams da iscackam, mada sam preko onih sajtova sto cesljaju sve kompanije gledala razne, nema jeftino

Poslednja izmena:
evo e drams 185e za dvoje bez prtljaga, pa sad na to kad se doda prtljag ispada 250e za dvoje povratno
nece e dreams da mi da nista bolje od drugih sajtova

- - - - - - - - - -

a koji datum ti treba?

hebo wc, izdrzaces par sati ili ces skicati da stane :lol:

ne mogu ponovo tu pricu oko wca da pricam, poenta bitan je, neka ostane na tome
drugo j ima frku sa kolenima skembace ga toliko sedenje zgrceno
sve u svemu ako mora busom morace al ce nam bii bas jjebeno

e pa onda busom...samo ne znam koliko vam to ispadne jeftinije od aviona, a toliko mucenje...samo bus do LJ bese 60e za jednog?

iznenadjujuce, 10 000 din povratna bg-milano :eek: lasta
ja sam bila ubedjena da ce neka jeftina avio kompanija biti resenje, kad ne lezi vraze hebeni bus :roll:

kad bi moglo samo u jednom pravcu avio, zbog siguracije da se stigne, pa posle da se nadje neko resenje jeftinije za povratak...al to je malo zeznuto jer mogu da me vrate sa aerodroma ako nemam povratne karte, posto nismo eu :roll:
jedino da nadjem povratne karte necega pa da to pokazujem na aerodromu :think:....moram jos da iscackam

sve u svemu bitna mi je info dal stvarno idu ok busevi il me farba da bi uzela pare ova iz laste, a ustvari se ceka satima na granici

iznenadjujuce, 10 000 din povratna bg-milano :eek: lasta
ja sam bila ubedjena da ce neka jeftina avio kompanija biti resenje, kad ne lezi vraze hebeni bus :roll:

kad bi moglo samo u jednom pravcu avio, zbog siguracije da se stigne, pa posle da se nadje neko resenje jeftinije za povratak...al to je malo zeznuto jer mogu da me vrate sa aerodroma ako nemam povratne karte, posto nismo eu :roll:
jedino da nadjem povratne karte necega pa da to pokazujem na aerodromu :think:....moram jos da iscackam

sve u svemu bitna mi je info dal stvarno idu ok busevi il me farba da bi uzela pare ova iz laste, a ustvari se ceka satima na granici

idite bwe aviJonom ko ljudi
nije razlika tolika da ces crci
a koljena ce vam bit zahvalna

idite bwe aviJonom ko ljudi
nije razlika tolika da ces crci
a koljena ce vam bit zahvalna

znam vecamo, al gledam da ustedim na kartama da bi posle bilo vise za neke druge stvari
videcemo jos vagamo...znas kako ide to...pocnes da dodajes ovo i ono i ono i na kraju ispadne bas skupo sve to...
zato uvek gledam da ustedim gde mogu pa da dobijem neke druge stvari vise (u ovom slucaju da ustedom na prevozu dobijem boravak u milanu :zper:)

znas li ti nesto kako je na granicama, jel za rizikovanje il jok?

znam vecamo, al gledam da ustedim na kartama da bi posle bilo vise za neke druge stvari
videcemo jos vagamo...znas kako ide to...pocnes da dodajes ovo i ono i ono i na kraju ispadne bas skupo sve to...
zato uvek gledam da ustedim gde mogu pa da dobijem neke druge stvari vise (u ovom slucaju da ustedom na prevozu dobijem boravak u milanu :zper:)

znas li ti nesto kako je na granicama, jel za rizikovanje il jok?

nemam pojma
mogu pitat, al necu dobit povratnu informaciju odmah
moji planiraju dolazit za 15 tak dana
autom
kazu pitali su i sve je ok
al ko bi znao dok ne krenes
doduse, oni ce jednostavno ic preko hercegovine i zdravo
ako imas letova recimo iz splita
mogu ti dat kontakt za kombi koji ide preko splita
moja mama nekad putuje s njim i super je lik
al ne znam koliko ces ustedjet tu

a sto sam mrzela to cekiranje u Milanu...ides u red sa ''vanevropskom gologuzijom'' :malav:

sve mogu da razumem, al da kanadjane i amere stave sa nama stvarnom gologuzijom u red to vala nisam ni sanjala :zcepanje:
pogledas okolo a ono afrikanci indici srbi ukrajinci ameri japanci kanadjani oziji smrde zajedno uz mrke poglede kontrolora i vucjaka, a na drugom ulazu gospodje iz eu pice uz klimanje glave :zcepanje:

Poslednja izmena:
nemam pojma
mogu pitat, al necu dobit povratnu informaciju odmah
moji planiraju dolazit za 15 tak dana
autom
kazu pitali su i sve je ok
al ko bi znao dok ne krenes
doduse, oni ce jednostavno ic preko hercegovine i zdravo
ako imas letova recimo iz splita
mogu ti dat kontakt za kombi koji ide preko splita
moja mama nekad putuje s njim i super je lik
al ne znam koliko ces ustedjet tu

pa opet imam frku stici do splita
hvala aj videcu, al sto kazes to bi ispalo jos i skuplje
najjeftinije je preko budimpeste, s tim sto nigde ne pise da nece zatvoriti opet granicu
mnogo skupo bg milano avio

pa opet imam frku stici do splita
hvala aj videcu, al sto kazes to bi ispalo jos i skuplje
najjeftinije je preko budimpeste, s tim sto nigde ne pise da nece zatvoriti opet granicu
mnogo skupo bg milano avio

ti kupi kartu do Larnake..ima za 18e povratna plus 20e prtljag, pa odande vidi kud ces i sta ces :lol:

- - - - - - - - - -

kako bre
ja sam se iskidala skoro, pored mene u redu kanadjajin, isped rusi, iza nigerici :lol:
naravno da je najglasnija bila porodica rusa :lol:

a otkud znam kako ali tako je...i u mom kilometarskom redu su kinezi uvek najglasniji :lol:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back