- Poruka
- 11.357
I šta to dete od godinu dana zna šta se dešava oko njega ?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
А ја сам баш недавно разговарала... када је не дај Боже болест, смрт, сахрана, даћа... сви нађу и новце и време. Када је леп повод сви се нешто стежу и има као времена. Сада бих све потрошила на дружење и кафану.Moje kumče slavi detetu prvi rođendan. Sto zvanica.Po osobi 2500 dinara, zato što je radni dan i što je posle 17h.
Samo za restoran 2000€.
Plus torta, slatki sto, baloni i animator.
Neka slavi ko kako hoće, da ne bude sada da ja određujem kako treba, ali eto, ja od kada sam čula razmišljam o tome.
Nadam se da si ga nazvala I nabrojala mu se.Razmisljam kako je veceras dlaka falila da ne nastradam i kako me je sami Bog spasao.
Izlazim iz auta,sa suvozacevog mjesta,u vlastitom dvoristu i samo me je pola metra dijelilo da upadnem u otvoren saht,dubok dva metra.Danas nesto radio majstor i zaboravio zatvoriti poklopac.Niko nije znao,a noc pala.
Da je samo malo nize parkiran auto,upala bih direktno izlazeci iz auta,jer ko bi se nadao da je saht otvoren,kad nikad nije bio.
Jos ne mogu da dodjem sebi.
Nisam.Jedini je dosao da odradi nesto sto su vec trojica majstora slagali,a i familija mi je.Nadam se da si ga nazvala I nabrojala mu se.
Nama je ovo rešilo problemKoliko dana živi ebeni komarac ? Noćas sam 10 puta ustajala da ga koknem a on se vešto skrivao. Ako i sledeće noći počne da zuji, selim se u drugu sobu.
Mahni mu i posalji poljubac.6.40 a još uvek mrak...da li da krenem na put ili ne ?
Treba opet da prođem pored semafora koji me je slikao, da se našminkamili samo da usporim ?
Pa dobro,postala si iskusna za jedan majstorluk.Niko se naučen nije rodio.Samo da obavijestim @jolemisa kako se na kraju zavrsi saga sa ormaricem.
Posle silnih peripetija oko nalaska majstora za sastavljanje ormarica,dosao je profesionalac sa alatom i puna dva sata pokusavao da sastavi.Na kraju se ispostavilo da je bila fabricka greska na zadnjoj strani,nije bilo dobro izrezano i nikako nije moglo da se uklopi.
Na kraju ga je nekako odrezao,sastavio,nije ispalo savrseno,ali daj sta das.
Uglavnom,nije bilo do majstora tj.mene.![]()
То се каже овако:"Ћерка иста ја".Život je borba, pričam ćerki... Učila sam je da se mnoge stvari rešavaju osmehom i malim manipulacijama.
I sad ne znam jesam li pogrešila. Toliko me je pomerila kad sam shvatila na koji način je uspela da joj dozvolim nešto što obično ne bi.
Prevazišla je učitelja...valjda sam to htela, ali sam sad ljuta na sebe.
I to je uradila neposredno pred koncert-proslavu muzičke škole, tek sam u toku koncerta shvatila šta je uradila. Uništila mi je veče.
A ima tek 13 godina.
Kako me nervira ona crna glumica,kako je loša uzas.Razmisljam kako sam citav zivot bila ubijedjena da sam gledala film Oficir s ruzom i to nekoliko puta.
A veceras ga prvi put odgledah.![]()
Dragana MrkicKako me nervira ona crna glumica,kako je loša uzas.