Šta trenutno razmišljaš 2

Ako si pod "ceo" mislio na direktore,savetnike,pomoćnike,saradnike,stranačke parazite i ostale krvopije onda je to ok.Što se tiče običnih radnika javnih preduzeća većina ih radi ispod republičkog proseka ličnog dohotka sa dodatnim smanjenjem od 10%.Tako da sam sigurna da se od njihovih glasova nije ovajdio.

dobili su direktivu svi da glasaju u manjim mestima i jos da agituju za glasove
bolje i 10 posto manje nego bez posla
ima ko ce ako ti neces
il to ili pelene u stranim fabrikama
sjajan izbor zar ne
najbolje je emigrirati

Ako si pod "ceo" mislio na direktore,savetnike,pomoćnike,saradnike,stranačke parazite i ostale krvopije onda je to ok.Što se tiče običnih radnika javnih preduzeća većina ih radi ispod republičkog proseka ličnog dohotka sa dodatnim smanjenjem od 10%.Tako da sam sigurna da se od njihovih glasova nije ovajdio.
Senilni pioniri masinbravara koji obozavaju takve govore danas.Pricaju inace ljudi da je pre 10 godina odluceno kako ce on biti izabran.Mi se kod nas nista ne pitamo ali imam utisak da je ovo totalni kraj za sve koji ne mogu da se odsele iz Srbije.

Kako da pristojno kazem ne,tipu sa kojim sam se pre tacno 27 godina jednom cmoknula i nisam ga tacno toliko godina videla i sad se vratio na kratko iz japana pa hoce da me vidi.a pre toga mi uredno danas posla zahtev za prijateljstvo na fejs.dobro sam se uopste setila imena

Kako da pristojno kazem ne,tipu sa kojim sam se pre tacno 27 godina jednom cmoknula i nisam ga tacno toliko godina videla i sad se vratio na kratko iz japana pa hoce da me vidi.a pre toga mi uredno danas posla zahtev za prijateljstvo na fejs.dobro sam se uopste setila imena

Lepo, nemoj da prihvatis tzv FB " prijateljstvo"
Meni pre neki dan poslao zahtev neki dečko iz Paragvaja. Nisam priFatila. Sutra dan ustanem skuvam kafu, ukljucim vesti kad u Paragvaju neka frka. Strange things :strika:

ybote tad je bila neta i mobilnih samo u najavi
Ma kakva najava,nismo mi bili tarabici...
Reci da bi se rado videla sa njim, ali moraš nažalost da čuvaš praunuke :p
Pokvarenuso :mrgreen:
Lepo, nemoj da prihvatis tzv FB " prijateljstvo"
Meni pre neki dan poslao zahtev neki dečko iz Paragvaja. Nisam priFatila. Sutra dan ustanem skuvam kafu, ukljucim vesti kad u Paragvaju neka frka. Strange things :strika:

Ma sto da ne prihvatim,ima divne slike iz japana,on je mnogo sladak,al nek sedi gde je

Ok zašto onda nećeš da ga vidiš kad dođje u posetu, da li možda imaš neka neresena osecanja? Pa šta ako ste se poljubili pre 27 godina. Možete valjda da budete drugari. Ne razumem u čemu je frka.

Ma nije frka,al mi jeste zabavno da me se seti neko sa kojim se nisam ni druzila ni zabavljala,samo smo u isto vreme trenirali i po malo asikovali.ja se ne druzim i retko vidjam i sa kumovima i prijateljima,sad jos da pijem kafe sa bukvalno nepoznatim tipom iz proslosti

@ smokva
Tom našem Japancu ( nindži) posle 600 i kusur godina provedenih u Japanu to vaše poznanstvo je verovatno vazno, jer se odlaskom sva ta stara prijateljstva iz poznanstva ili izgube ili umanje zbog geografske udaljenosti, pa je dolazak valjan razlog da se vidi sa tobom. To sa kumovima i ostalima koje možeš da vidis bukvalno kad hoćeš nema veze sa ovim. Sa njima se ne vidjas često ne zbog geografske udaljenosti, već zato sto ne zelis.

@ moonja
Za nindzu sam aludirala zbog smokvinog " Japanca" , a drago mi je da si vise Zeleni Zub :zaljubljena:

Al malo :lol:

- - - - - - - - - -

Mene malo plaše vesti od ljudi koje nisam video 27 god. Koj k. mi je trebalo opet ono širenje kao društvenog života, pa su pozvali neke i saznam tako da mi je drug iz gimn. umro.

Ubedečen sam bio danima i sad sam tužan kad pomislim da ga više nema.

Back