gost 15307
Legenda
- Poruka
- 56.060
Da nam treba jos jedan moderator na zenama osim nemesis,tj da se zameni zaba koja ne dolazi.neko ko nije pristrasan,ko je mudar i kako bi modesti bila super izbor
to je ko stvoreno za mene, al me mrzi : )))
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nam treba jos jedan moderator na zenama osim nemesis,tj da se zameni zaba koja ne dolazi.neko ko nije pristrasan,ko je mudar i kako bi modesti bila super izbor
Mrzim svoju kosu
Zato sto mi ne uzvraca na negu i paznju.boli nju dupe za mene i moje zelje.ona zeli da bude metla i tu nema rasprave
Zato sto mi ne uzvraca na negu i paznju.boli nju dupe za mene i moje zelje.ona zeli da bude metla i tu nema rasprave
Suva,nenormalno opada,nema drzanje...
Kupila sam i ja u aleksandru masku,kao da nisam
Nema nama pomoci.popodne idem medju ljude,dodje mi da stavim kacigu
Razmišljam da li je stvarno realno da dramoser pobedi...jel moguce da toliki broj bezmozgaša zivi u ovoj zemlji...![]()
Ja se nerviram neverovatno, a nisam ništa očekivala, baš zato da se ne bih nervirala.Sa ovakvim narodom, vrlo moguće.
Kaže jedna klinka - mama i ja za Belog, a baba i deda za Vučića.
Pri tom su baba i deda sa jednom nogom u grobu.
Razmišljam da li je stvarno realno da dramoser pobedi...jel moguce da toliki broj bezmozgaša zivi u ovoj zemlji...![]()
Ja se nerviram neverovatno, a nisam ništa očekivala, baš zato da se ne bih nervirala.
Ipak, neki mali, najmanji tračak nade je postojao, postoji još uvek, ali sve mi se čini.. zalud.
Ne boj se, mala, pomreće svi oni pre Belog i pre ovih novih naraštaja koji nemaju kud nego glavom kroz zid.
Ma jebemimater.