Šta trenutno razmišljaš 2

a po cemu je glasanje za belog pametniji potez od glasanja za velikog vodju?
cime je to beli zasluzio da bude predsednik drzave?
klovan da bude predsednik? i to je odraz ozbiljne nacije i drzave? to vam je resenje za skidanje vucica?
ste vi normalni ozbiljno vas pitam

da smo normalni ko sto nismo ne bi nam izbor bio izmedju lucprde, zajebanta, budale vs poremeceni ludak vona bi sloba 2
no bi birali izmedju ljudi koji su svojim skolovanjem trudom i RADOM u politici zasluzili da budu na toj fuknciji

A i opozicija je zasrrala debelo. Vise kandidata umesto jednog pa im poslali jos jednog klovna da zezne i drugi krug...
Dzaba im govorio Djordje Vlah...:kafa:

debilcine
a i da se ujedine jaka vajda, imali smo to pa se raskantase brzo i sve sjebase
mi nismo sposobni da budemo normalni

:rotf:
Uzorak je na trećini, odnosno 33,7 odsto, a rezultati su sledeći:

Aleksandar Vučić 61,75%

Saša Janković 12%

Luka Maksimović 7,4%

Vuk Jeremić 5,8%

Vojislav Šešelj 4,5%

Boško Obradović 2,1%

Nenad Čanak 1,6%

Milan Stamatović 0,9%

Saša Radulović 0,8%

Aleksandar Popović 0,7%

Miroslav Parović 0,3% Istovremeno, stigli su podaci i iz IPSOS-a (41,6% uzorka): Vučić 58, Janković 13,8, Beli 9,2 i Jeremić 5,5.

ne kapiram ko je glasao za vucka.cela krsta nije,moje drustvo nije,moji rodjaci nisu,moji roditelji i njihovi prijatelji nisu...??? ili neko debelo laze

Penzosi... Kad sam skoro razgovarao sa nekim penzosima pomenuo sam nesto u stilu da je ova Vlada katastrofa i oni su na to reagovli kao da sam dirnuo najsvetije izbegavajuci dalje da razgovaraju i verovatno misleci nesto tipa:"Sta ti znas, ti si klinac!":lol:

meni ste najsimpaticniji vi koji ste mislili da nece pobediti
ne znam dal da vas zviznem jednom, da vam se smejem il da vas zalim
hbt ja sam mojoj macki jednom pokazala kako se koristi posip ona je skapirala, vi decenijama ne kapirate kako vlast funkcionise a imate na stotine pokaznih vezbi :lol:

hbt ja sam mojoj macki jednom pokazala kako se koristi posip ona je skapirala, vi decenijama ne kapirate kako vlast funkcionise a imate na stotine pokaznih vezbi :lol:

Metlo,zvekni ti njih disciplinsku po usima:lol:

- - - - - - - - - -

Ja odoh u slatke snove,sutra me ceka velika borba sa veikim sefom:mafijas:

Slobo mi te volimo fazon...:roll:

Ali ne kapiram ove matore. Oni su imali 40+ tokom 90-tih i vidi sad sta je uspeo da im proda.:sad2:

U pravu si...verovala sam da neće ,bar ne iz prve...ali izgleda da mi se prevelika želja sukobila sa zdravim razumom :sad2:

ceo javni sektor je stranacki zaposljen plus deo penzionera

Ako si pod "ceo" mislio na direktore,savetnike,pomoćnike,saradnike,stranačke parazite i ostale krvopije onda je to ok.Što se tiče običnih radnika javnih preduzeća većina ih radi ispod republičkog proseka ličnog dohotka sa dodatnim smanjenjem od 10%.Tako da sam sigurna da se od njihovih glasova nije ovajdio.

Back