...jel moguce da sam se prejela od onoliko malog ogroka
dobro je to, nego mi cudno....
...lepo je sto se produzio dan konacno..

...lepo je sto se produzio dan konacno..

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mozda do kolicine no do vrste hrane, ako si pojela nesto sto nadima recimo, ili se dugo vari i sl...
....evo ne znam ni ja, verovatno sto su mi kolicine hrane samanjene i uglavnom su to bile supe, corbe, pa sad ovo doslo kao nesto teze, odakle znam...meni je to ranije bilo
za na pola zuba, a sad sam sita skroz![]()
polako postajes Bogi....jos malo pa ce ti jedna maslinka biti dosta...![]()
...aaa neee neecu ja volim da jedem samo sto sad ne smem pa mi se smanjila potreba za onom kolicimom hrane..a i ako je taman ide prolece da mogu
da nosim sta imam da se ne nerivam zbog visokih cena odece![]()
ma salim se, a ja bih mogla da se ugledam na tebe,ugojila sam se opet...zima i nema setnje, samo sedim u kuci i smisljam sta bih mogla da grickam, uzas! Pocinjem da radim od sutra, pa cu se valjda bar malo dovesti u red...
...kako stoje stvari, ja se ovako nikad ne bih dovela u red i drzala toga da se nisam uplasila i to onako bas, pa sad vodim racuna i koliko jedem i sta....jes da sam prviih par dana
bila bas gladna, ali nije to zato sto nisam jela vec sto sam navikla da jedem jace, zacinjenije, a i kolicinski vise....pa eto ispade da mogu da budem sita i sa manje i da mogu i
bez mesa i bez kolacica cak i onih kao "zdravih", mozda oni i jesu zdravi ako neko pojede par komada, ali ako kao ja pojede 200g u cugu onda nisu sigurno....jos su kao za
dijabeticarejos samo da otopli lepo pa da mogu da setam bice to dobro nadam se ja i uzdam u ovaj stah da me drzi sto duze
![]()
pa to, blesave smo, treba da se uplasimo za zivot I zdravlje pa da reagujemo...
...da izgleda da je tako....ali dobro, nije to onaj panicni strah, vec onaj pokretacki...
...inace nisam ovoliko corbica i supa skuvala ne secam se od kad...sve nesto kao "kuvano" a ono snicla i neko povrce,
skoro pa kao brza hrana bez zenicke....ili rostilj, koji je nekim cudom u ovoj preporuci dozvoljen ali ga ja ne jedem za sad bar...nista
to ne moze da zameni kasiku....viljuska je sad samo za salatu ili sir....![]()
lepo, samo tako nastavi...
ja sam u medjuvremenu ocistila dvoriste I trotoar ispred tri kuce (komsije su mi neke bake I deke, pa da pomognem) pa sam izgubila koju kaloriju valjda...
Iskljucio sam grejanje vec par dana i skroz je okej u stanu i razmisljam da li cu moci da prodjem ceo februar bez grejanja...![]()
Pa kazu sutra opet hladno
...jel moguce da sam se prejela od onoliko malog ogrokadobro je to, nego mi cudno....
...lepo je sto se produzio dan konacno..![]()
Iskljucio sam grejanje vec par dana i skroz je okej u stanu i razmisljam da li cu moci da prodjem ceo februar bez grejanja...![]()