Šta trenutno razmišljaš 2

Muskarac :lol:
Ima onaj jako smesni video kad dve babe naidju na pokretne stepenice pa jedna zajasi rukohvat greskom,a druga trci da je spasava :lol:

Sad se setih flesha pre jedno 10-tak godina... nova godina i dva pichorka skockane u minicima i stiklama po vakoj ladnici silaze niz stepenice kod dragstira u centru... jedna kaze drugoj pazi klizavo je i.. i kako je rekla pade ko :lol: skroz do dole se kotrljala... jedna stikla na stepenicama drugu drzi u ruci kolena oguljena suze joj ko meseceve kugle cure i tako izlomljena kaze drugoj... jako cu sutra ovakva na sudar :) zene...

Sad se setih flesha pre jedno 10-tak godina... nova godina i dva pichorka skockane u minicima i stiklama po vakoj ladnici silaze niz stepenice kod dragstira u centru... jedna kaze drugoj pazi klizavo je i.. i kako je rekla pade ko :lol: skroz do dole se kotrljala... jedna stikla na stepenicama drugu drzi u ruci kolena oguljena suze joj ko meseceve kugle cure i tako izlomljena kaze drugoj... jako cu sutra ovakva na sudar :) zene...

Nisu to žene, nego ono što si prvo napisao.:lol:

:lol:
Ja se uvek smejem sama sebi kada padnem. Cesto pomisle da placem, a zapravo umirem od smeha :lol:

A sto je mene iznervirao neki rodjak... Dosli u NS, bili u trznom centru i njegova zena pala sa pokretnih stepenica a on pobegao jer ga je bilo sramota (?). I jos su u braku posle toga (???).

Ne bi se valjda zbog pokretnih stepenica rastali.

- - - - - - - - - -

To je izdaja zbog malograđanske gluposti.:zkez:

Za najgoru osudu :rotf:

- - - - - - - - - -

Ljudi bee..pa nismo se ni zavoleli....josh..:lol:

Brkata mala, blizu si :deda:

A i on ,ko da nije mogao da propusti stanicu :lol:
Sto je mene bilo sramota kad je kuma pricala kako je pala u busu,pokazivala mi strasne zuto ljubicasto zelene masnice pozadi da butinama,tj cele butine joj bile u modricama,a ja se zacenila od smeha,pa ne mogu da prestanem,jer je rekla kako je pala od vozaca,dole na stepenice na ledja sa nogama na gore i suknjom preko lica i kako nikako nije mogla da se okrene i kako su je dvojica vukla

...jaoo sto boli kad se tako padne, ja doduse bila u pantalonama ali sam povredila takvim padom repnu kost, bila na bolovanju mesec dana, jedva se okretala u krevetu, a kome god sam se pozalila
isto se tako cerekao kao ti...posle sam i ja, ali mi tad ni malo nije bilo semesno...kao da me neko iz aviona bacio....

Back