- Poruka
- 205.177
Suština je da legalizuju hotele i megaprojekte, a narod ima boraniju, njima nebitnoJel vama ova "legalizacija" nešto smrdi ?
Nemam pojma zašto, ali deluje mi kao da će na neki način zeznuti narod.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Suština je da legalizuju hotele i megaprojekte, a narod ima boraniju, njima nebitnoJel vama ova "legalizacija" nešto smrdi ?
Ima al ne pada mi na pamet to da stavljamA jel imaš detekciju otiska prsta ili lica?
Oprace pare i dace dozvole svojim pajtosima na kopaonuku, vracaru, zlatiboru itd....Jel vama ova "legalizacija" nešto smrdi ?
Tako je meni zaključan tablet mali. Pojma nemam zašto sam to uradila i naravno zaboravila kako sam postavila šifru. Evo ga stoji potpuno ispravan i skuplja prašinu.Ima al ne pada mi na pamet to da stavljam

A razlog je? Nema bolje stvari od otiska prasta, jednostvno, brzo, odlično radi.Ima al ne pada mi na pamet to da stavljam
Fabrički reset.Tako je meni zaključan tablet mali. Pojma nemam zašto sam to uradila i naravno zaboravila kako sam postavila šifru. Evo ga stoji potpuno ispravan i skuplja prašinu.![]()
Sad nemam para za servise. Neka čeka.Fabrički reset.
Ma breee, nađi na netu kako se fabrički resetuje. Ukucaj model i how to do a factory reset, otprilike. Verovatno treba da stisneš dva dugmića u isto vreme i da ti meni sa nekoliko opcija, među kojima je fabrički reset.Sad nemam para za servise. Neka čeka.
Probaću, fala. Ispred mene su dva kompa, nije mi frka.Ma breee, nađi na netu kako se fabrički resetuje. Ukucaj model i how to do a factory reset, otprilike. Verovatno treba da stisneš dva dugmića u isto vreme i da ti meni sa nekoliko opcija, među kojima je fabrički reset.
Ako mora neko da mi udje u mob moze se slikaA razlog je? Nema bolje stvari od otiska prasta, jednostvno, brzo, odlično radi.
I dalje nema smisla, to i jeste napravljeno da se lako ulazi u mob. A tek to da neko drugi može da se slika, kad postavlajš otisak prosta, moraš da postaviš i šifru (linije ili broj). Meni moj mob nedeljno traži tu šifru, da ga tako otključam. a u međuvremenu stotine otključvanja u sekundi, samo prst stavim. Isto i ostale aplikacije, recimo raiffeisen, isto samo prst.Ako mora neko da mi udje u mob moze se slika
Ne volim, volim da mi je lako dostupno, i ukucanima za ne daj boze
Pa da al ja ovo saranjje sa crtanjem mogu da pokazem muzu da zapamti ako bude neka hica, kako ce uci ako je otisak...I dalje nema smisla, to i jeste napravljeno da se lako ulazi u mob. A tek to da neko drugi može da se slika, kad postavlajš otisak prosta, moraš da postaviš i šifru (linije ili broj). Meni moj mob nedeljno traži tu šifru, da ga tako otključam. a u međuvremenu stotine otključvanja u sekundi, samo prst stavim. Isto i ostale aplikacije, recimo raiffeisen, isto samo prst.
Ne postji lakši i brži način od prsta.
Ma jel me zezaš? Pa ako mu pokažeš šablon, eto kako će da uđe.Pa da al ja ovo saranjje sa crtanjem mogu da pokazem muzu da zapamti ako bude neka hica, kako ce uci ako je otisak...
Jednostavno ne volim, cim se uspava ekran odmah trazi kad ga probudis, za svaku sitnicu ako cacnem mob ja moram da kucam/crtam sifre ili dajem otisak i sl... Stvarno ga preterase... Ja nisam navikla na to i ne volim, navicicu vremenom hbg ko i na sve...
A totalno je bespotrebno jer nikakve bitne informacije ne moze niko da mi uzme sa mobilnog i kad nemam namestenu zastitu.... Pa ne cuvam ja sifre za lansiranja nuklearkene bombe hebo te

Ne znam sta ne razumes, ako stavim otisak ne moze niko da udje. Ako stavim sablon moze da udje svako kome pokazem sablon. Znaci hocu sablonMa jel me zezaš? Pa ako mu pokažeš šablon, eto kako će da uđe.
Šta traži? Pa kad je crni ekran staviš prst na mesto za prst i on ga upali, mislim da je to brže nego prvo paljenje, pa crtanje šablona ili kucanje broja.![]()
Eto vis nisam to iskusila i ne bihNezgodno je to sa otiskom prsta posle velikog spremanja. Valjda su mi se pobrisali otisci ribajući jedan stan iz kog su fini podstanari izašli, ali petnaestak dana nije radilo na taj način.
bezi bre samo nepotrebno cimanjeMože, svako ko zna šablom ili šifru. Šta ne razumeš kod toga?Ne znam sta ne razumes, ako stavim otisak ne moze niko da udje. Ako stavim sablon moze da udje svako kome pokazem sablon. Znaci hocu sablon

Ja koristi mtaj otisak godinama i nema boljeg rešenja za sad. Vidim da t ezbunjuje, uz otisak to tefeonm pri postavljanu uvek traži i dodatno ili šablon ili šifru. Ko želi da uđe, a nisi ti, samo ponovi šablomn ili ukuca šifru i to je to. Po tom pitanju je sve isto, samo što je tebi mnogo lakše i brže sa otiskom.Eto vis nisam to iskusila i ne bihbezi bre samo nepotrebno cimanje
ona plaća, al nema tih para...Nek plati, uradiće joj metla za određenu uplatu na račun.![]()
pa prisloni tvoj prst, bila živa ili, da ne kažem, mrtvakako ce uci ako je otisak

Dacete mi metlin prst u tegli ostalo zadrzitepa prisloni tvoj prst, bila živa ili, da ne kažem, mrtva![]()

za face ti trebaju varijante "sad ustala" i "normalna"Dacete mi metlin prst u tegli ostalo zadrzite
A zamisli stavim face recognition![]()
ali, ipak, ovde su na raspolaganju živa ili neživaza face ti trebaju varijante "sad ustala" i "normalna"
Zamislim nasminkam se i on mi ne otkljucaza face ti trebaju varijante "sad ustala" i "normalna"