- Poruka
- 204.992
Jerti ovo famelija?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jerti ovo famelija?
Idi u najbliži servis za auto stakla neka pogledaju i ako treba to zatvore, da se ne širi.
Imaš da kupiš 'lepak" kojim zatvaraš te male pukotine, ali bih ja to ipak u nekom servisu uradio.Imaju jedan dobar u Vinogradskoj, kod njih ću.
zapisuju tvoe misli, mudrostiJerti ovo famelija?
Ma nisu to velike mudrosti nego ti nisi naviko pa ti sve deluje premudro.zapisuju tvoe misli, mudrosti

Imaš da kupiš 'lepak" kojim zatvaraš te male pukotine, ali bih ja to ipak u nekom servisu uradio.
ma jeste bre nemoj biti skromanMa nisu to velike mudrosti nego ti nisi naviko pa ti sve deluje premudro.![]()
Ma nisam ja nešto nego sam zatebe šmeker urbani.ma jeste bre nemoj biti skroman

e fala bogu što sam seoskiMa nisam ja nešto nego sam zatebe šmeker urbani.![]()
Imaš da kupiš 'lepak" kojim zatvaraš te male pukotine, ali bih ja to ipak u nekom servisu uradio.
pa Meklice, šta će moja bivša poslodavka bez tebe ove zime?? ko će da joj pravi kič novogodišnje slike u džemperu na irvase?
Nek plati, uradiće joj metla za određenu uplatu na račun.pa Meklice, šta će moja bivša poslodavka bez tebe ove zime?? ko će da joj pravi kič novogodišnje slike u džemperu na irvase?