Šta trenutno radiš XX

Odlučila sam ipak da prijavim tu nelegalnu građevinu u dvorištu (radionicu od 29 m2).
Kad sam otvorila satelitski prikaz, oni su dronovima usnimili sve živo i sve što nije legalizovano obojili u crveno. Tako da to imaju u evidenciji.
Mislim...snimili su i komšijin kombi koji su takođe označli kao "nelegalnu gradnju" 😄.
Imam osećaj da će to biti početak nekog šišanja, al ajde sad, šta je pametno raditi...kad već imaju sve uslikano

Odlučila sam ipak da prijavim tu nelegalnu građevinu u dvorištu (radionicu od 29 m2).
Kad sam otvorila satelitski prikaz, oni su dronovima usnimili sve živo i sve što nije legalizovano obojili u crveno. Tako da to imaju u evidenciji.
Mislim...snimili su i komšijin kombi koji su takođe označli kao "nelegalnu gradnju" 😄.
Imam osećaj da će to biti početak nekog šišanja, al ajde sad, šta je pametno raditi...kad već imaju sve uslikano
Pa moras, bukvalno te uslovljavaju, ako ne uradis sad to onda ce ti stici kazne posle, jer je snimljeno sve

У Хр је то ступило на снагу последње две године.
Сателитски снимају и да ли је покошена њива за чије се кошење добија потицај.
Била је баш гужва око тога.
Нисам знала да је то почело и код нас.

daj reci mi kako to ja da vidim, daj neki link molim te
nisam siguran da je moj ćaća pokojni odradio sve papire za neka sranja u selu
Насловна | СВОЈ НА СВОМЕ https://share.google/UbtPy0ILJrDEIc9If
Skroluj do "fizičko lice" i možeš se prijaviti preko e uprave ili lk.
Na adresi koju navedeš biće mala slika koju možeš uvećati i to izgleda otprilike ovako
Screenshot_2025-12-10-21-59-57-01_40deb401b9ffe8e1df2f1cc5ba480b12.jpg

Crveno je nelegalizovano.

Back