- Poruka
- 122.222
Injaooo sto je lepa magla 
Injao sto cu da se ugusim, ponela jednu pumpicu a nisam drugu

Injao sto cu da se ugusim, ponela jednu pumpicu a nisam drugu

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako je stariji od 50 godina, to je već nepokretno dobrosnimili su i komšijin kombi koji su takođe označli kao "nelegalnu gradnju
Pa moras, bukvalno te uslovljavaju, ako ne uradis sad to onda ce ti stici kazne posle, jer je snimljeno sveOdlučila sam ipak da prijavim tu nelegalnu građevinu u dvorištu (radionicu od 29 m2).
Kad sam otvorila satelitski prikaz, oni su dronovima usnimili sve živo i sve što nije legalizovano obojili u crveno. Tako da to imaju u evidenciji.
Mislim...snimili su i komšijin kombi koji su takođe označli kao "nelegalnu gradnju".
Imam osećaj da će to biti početak nekog šišanja, al ajde sad, šta je pametno raditi...kad već imaju sve uslikano
daj reci mi kako to ja da vidim, daj neki link molim teKad sam otvorila satelitski prikaz,
У Хр је то ступило на снагу последње две године.Odlučila sam ipak da prijavim tu nelegalnu građevinu u dvorištu (radionicu od 29 m2).
Kad sam otvorila satelitski prikaz, oni su dronovima usnimili sve živo i sve što nije legalizovano obojili u crveno. Tako da to imaju u evidenciji.
Mislim...snimili su i komšijin kombi koji su takođe označli kao "nelegalnu gradnju".
Imam osećaj da će to biti početak nekog šišanja, al ajde sad, šta je pametno raditi...kad već imaju sve uslikano
Насловна | СВОЈ НА СВОМЕ https://share.google/UbtPy0ILJrDEIc9Ifdaj reci mi kako to ja da vidim, daj neki link molim te
nisam siguran da je moj ćaća pokojni odradio sve papire za neka sranja u selu

Ja danas kuvao. Dimljena skuša i gomila povrća.Paradajz čorba sa pauflekom i b.lukom.
2 tanjirića, grok.![]()
Jeste pirinač, ali crveni. To zbog gospođe i blago povišenog holesterola. A baš je ukusan. I skup.

Kod Kineza kupili? Kolko skup?Jeste pirinač, ali crveni. To zbog gospođe i blago povišenog holesterola. A baš je ukusan. I skup.![]()
Ne, tamo nisam gledao. Ima u zdravim haranama, kutija je 400 din .mi istu kutiju kupili i univeru za 300.Kod Kineza kupili? Kolko skup?

Koja količina?Ne, tamo nisam gledao. Ima u zdravim haranama, kutija je 400 din .mi istu kutiju kupili i univeru za 300.
Poskupo bogami. Sad ću zvirnem ima li ga i kod mene, odlično snabdevena zdrava hrana.Ne, tamo nisam gledao. Ima u zdravim haranama, kutija je 400 din .mi istu kutiju kupili i univeru za 300.