Šta trenutno radiš XX

Imaš da kupiš 'lepak" kojim zatvaraš te male pukotine, ali bih ja to ipak u nekom servisu uradio.
1765309989211.jpeg

Zviznuo mi kamen u šoferku na auto-putu
:roll: Na svu sreću nije prsla/pukla, ali ima oštećenje, vidi se. I oseti kad se zagrebe noktom.
Inače, šoferka ne može da se raspe, ne pitaj kako znam.
Prošle godine na putu ka Grčkoj na pumpi mi otpadne brisač dok sam čistila staklo i kad sam vraćala, taj metal napravi rupu. Išli i tamo i nazad pod stresom da će se u jednom momentu sve raspasti.
A to staklo je u stvari povezano nekim nitima, impregnirano,i čak i kad su je menjali, skidali su tako što su sekli i kidali deo po deo.

Od kad imam mobilni, sto je jedno 20 god, nikada nisam sifre stavlja jer me to izludjuje
I sad moram jer su gospoda vezala poslovni lap top sa mobilnim zbog bezbednosti, i automatski moram zastitu na fonu da stavim jer mi ne da logovanje na lap :roll:
I sad ko budala kad god uhvatim mob iskace mi prvo sifre da upisujem/saram :roll: ja vam ne mogu opisati koliko mene to izludjuje

Od kad imam mobilni, sto je jedno 20 god, nikada nisam sifre stavlja jer me to izludjuje
I sad moram jer su gospoda vezala poslovni lap top sa mobilnim zbog bezbednosti, i automatski moram zastitu na fonu da stavim jer mi ne da logovanje na lap :roll:
I sad ko budala kad god uhvatim mob iskace mi prvo sifre da upisujem/saram :roll: ja vam ne mogu opisati koliko mene to izludjuje
A jel imaš detekciju otiska prsta ili lica?

Back