pa to,ebem džukele,a vukovi mi puše

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pa ne baš, jedem većinu hrane, ali mora da bude ukusna, kvalitetno spremljena.pa OK, o ukusima ne vredi rasprvljati.
sudeći po fotkama koje postavljaš, nisi probirljiv, klopaš sve
tebe je laganica na'raniti.![]()
sve što videh ovih zilon godina a ti postavio, je za desetku, zgotovljeno kako treba.Pa ne baš, jedem većinu hrane, ali mora da bude ukusna, kvalitetno spremljena.

rece djavo i sede u kopriveo ukusima ne vredi rasprvljati.
Ma to ti je kinesko na naš način.
Da odu u Kinu ostali bi gladni.
Moji su poslom bili u Japanu pre par godina i bili su zgađeni sušijem.
Veze nema sa onim što se ovde prodaje kao suši.
).
Meni je ok kineska hrana i kad je kupujem, to je jedan restorančić u Zemunu koji ne radi samo kinesku.Vidiš, ja sam kinesku hranu počela da jedem kad sam bila u Kini, kod nas mi se gadila, tamo sam bila oduševljena. Nastavila sam kod nas da je jedem samo u TC u 70. bloku, tamo na spratu je bio neki bircuz gde su oni za svoje spremali. Sad ću da probam ovo što je Rifer preporučio. Sad ih ima na sve strane, ranije si imao Peking i Kod Lija (radi li to još uvek
).

trpaju alevu papriku krompir i luka. Ovde je raznovrsnije, zavisi gde sednes...Gde si to jela? Mi smo jeli u nekom TC u Mađarskoj, prilično dobra hrana, ali lokal drže i kuvaju kinezi.Najgora kineska hrana mi je u madjarakoj jer su sve sveli na ukus paprikasatrpaju alevu papriku krompir i luka. Ovde je raznovrsnije, zavisi gde sednes...
Po pesti na par mesta fast fud kineski de naletim...Gde si to jela? Mi smo jeli u nekom TC u Mađarskoj, prilično dobra hrana, ali lokal drže i kuvaju kinezi.

Pa popi, sto trpis, moras da popijes dexason ili pronison i da popijes neki antihistaminik i neces morati na boceSinoć mi se pojavi koprivnjača na jagodici, odmah ispod oka, povelika i samo jedna.
Danas mi cela jagodica otečena i boli, čak i oko malo natečeno.
Nije pauk ni komarac, sedela sam i gledala neku seriju.
Koja glupost. Ako nastavi da otiče moram da idem da me bocnu deksazonom.![]()
Nemam, sve sam izela. A moram do dr da zakažem neke preglede ionako. Nisam žurila, nije mi frka, al sad sve lepo leglo ko guza na nošu.Pa popi, sto trpis, moras da popijes dexason ili pronison i da popijes neki antihistaminik i neces morati na boce
Susi se 'vesternizovao' - kad vidim susi sa jajetom ili krem sirom, zapitam se koja vrsta uma je to smislila (da ne kazem da mi se povraca kad tako nesto probam).Veze nema sa onim što se ovde prodaje kao suši.
to ko ja što očekujem u Sremu dobre ćevape ili giros.Susi se 'vesternizovao' - kad vidim susi sa jajetom ili krem sirom, zapitam se koja vrsta uma je to smislila (da ne kazem da mi se povraca kad tako nesto probam).
Ali sta znaju oni koji to jedu - to je za njih susi. To se prodaje, kupuje a u Beogradu svaki pokusaj da se dodje do Japanskog sushija je osudjen na propast - nemamo mi naviku da jedemo takvu vrstu hrane.

E baš nemaš sreće.to ko ja što očekujem u Sremu dobre ćevape ili giros.
odustala od svega što nije karakteristočno za ovaj kraj, i mirna Bačka.![]()

Apropo toga da se kuhinja stranaca prilagođava domaćem tržištu, to mi je ispričao jedan Italijan, vlasnik restorana u Štutgartu.
On je bio poreklom sa nekog italijanskog jugo-istoka i pretpostavljam da je to siromašniji kraj Italije gde je i hrana značajno svedenija.
Jedva, pukćem.dišeš li Nedo![]()

evo, živa nisam zbog toga.E baš nemaš sreće.![]()