- Poruka
- 122.085
Ja za rajfu idem samo na razgovor, ne da me zaposle odmah, posle razgovora ima da cekam da jave da li me oce ili me nece, to moze da potraje...Red mark očito, završi to, u Rajfu cvrkući da te prime i počni odmah, ne odlaži jer si već jednom odbila. Ako te pitaju zašto si odbila razgovor kmeči i plači ako treba, batali ponos.
Oni misle da sam ih onomad odbila zbog bolesti, jer sam stvarno bila bolesna kad su me zvali, izostavila sam im deo da me u medjuvremenuo ovaj primio. Fina neka zenica bila rekla da je zovem kad ozdravim. Ja ozdravila, krenula da radim, zasmrdelo mi kod ovoga, i okrenem je uz pricu kako samo sto sam ozdravila bla bla...
Drugo, ne znam detalje uslova tamo, ako je opet neka glupost preko omladinske, ako je mala plata i sl... zaboravi....
I da krenem tamo opet moze se ispostavi neko srranje pa da odjebavam
nista tu nije sigurnoNaci posao da ti odgovara je jako tesko, nesto moras da progutas, nesto ne, zavisi....
Ja bih ovome sad svasta progutala ali me brine da je nesiguran , nepouzdan... Ili se on predomislio u vezi mene, na sta ima prava ali mora da kaze, ili nesto muti....