Šta trenutno radiš XX

Red mark očito, završi to, u Rajfu cvrkući da te prime i počni odmah, ne odlaži jer si već jednom odbila. Ako te pitaju zašto si odbila razgovor kmeči i plači ako treba, batali ponos.
Ja za rajfu idem samo na razgovor, ne da me zaposle odmah, posle razgovora ima da cekam da jave da li me oce ili me nece, to moze da potraje...
Oni misle da sam ih onomad odbila zbog bolesti, jer sam stvarno bila bolesna kad su me zvali, izostavila sam im deo da me u medjuvremenuo ovaj primio. Fina neka zenica bila rekla da je zovem kad ozdravim. Ja ozdravila, krenula da radim, zasmrdelo mi kod ovoga, i okrenem je uz pricu kako samo sto sam ozdravila bla bla...
Drugo, ne znam detalje uslova tamo, ako je opet neka glupost preko omladinske, ako je mala plata i sl... zaboravi....
I da krenem tamo opet moze se ispostavi neko srranje pa da odjebavam :lol: nista tu nije sigurno
Naci posao da ti odgovara je jako tesko, nesto moras da progutas, nesto ne, zavisi....
Ja bih ovome sad svasta progutala ali me brine da je nesiguran , nepouzdan... Ili se on predomislio u vezi mene, na sta ima prava ali mora da kaze, ili nesto muti....

E pre neki dan me zove vlasnica radnje za koju sam aplicirala. To je jedna poznata radnja u bgu za umetnike .... I dogovorimo mi da ja odem na razgovor. Ali meni nesto u njenom glasu bi jako cudno, odma mi intonacija, govor, stav koji ima preko fona upalio lampice da nesto ne valja. Krenem da kopam po netu i nadjem po forumima kako su je napljuvali, zajebe na probnom radu ne plati, ne daje odmore, trazi prekovremeno.... Auu reko evo lampice bila je tacna. Samo sam poslala poruku da otkazujem zakazani razgovor :lol:

Ne znam deco, zbunjena sam, bas mi nekako sve ovo bzv jer je posao stvarno laganeze za mene, zao mi da odjebem, sa druge strane moram jer nesto sa njima tamo ne valja.... Mozda gresim ne znam, mozda je covek super, mozda se ispostavi da ce biti fer, evo ne znam.... Al jako sumnjam u to :lol:
Videćeš na kraju krajeva, mesec nije prošao.
Mada, ugovor nije kao što ste dogovorili, meni to zveči ko nekuvan pasulj u loncu.
Red fleg, red fleg!!!!

Metlaja, kapiram da ti je kriza ali vodi računa da ako ispadneš iz struke teško ćeš se u nju vratiti.
Za ps ne mogu da ispadnem jer frilens uveka ima. Sto se foto tice cilj mi je da ispadnem :lol: tesko da cu ikada vise raditi taj posao, barem na nacin na koji sam kod zmaja, tereni me videti vise nece... Ok neki studio, ta fora da....ali ono da ja zaginem 15h na terenima zima leto, ne dolazi u obzir ni za sebe ni za druge. Radije cu u aman kasirka da budem

Videćeš na kraju krajeva, mesec nije prošao.
Mada, ugovor nije kao što ste dogovorili, meni to zveči ko nekuvan pasulj u loncu.
Red fleg, red fleg!!!!
To cu da ga pitam u pon kad svratim tamo da odnesem materijal... Mada realno moze on da kaze sta oce, duzan je da da samo ono sto pise realno (pod uslovom da ostanem ceo mesec)
Imam neki osecaj da me nece sutnuti a da ne plati nista, ne znam odakle mi to al eto takav mi osecaj. Ne mogu da predvidim da li ce dati usmeno dogovorenu cifru ili onu napisanu, ali neku ce dati... Ako gresim saznacemo :lol:

To cu da ga pitam u pon kad svratim tamo da odnesem materijal... Mada realno moze on da kaze sta oce, duzan je da da samo ono sto pise realno (pod uslovom da ostanem ceo mesec)
Imam neki osecaj da me nece sutnuti a da ne plati nista, ne znam odakle mi to al eto takav mi osecaj. Ne mogu da predvidim da li ce dati usmeno dogovorenu cifru ili onu napisanu, ali neku ce dati... Ako gresim saznacemo :lol:
Nešto će da bude, a ja ti držim pesnice da bude ok. :ok:

Sačekja, ne žuri, Par meseci pa odluči. ;)
Najlakše je otići.
Mislim da nemam par meseci, 12. dec istice ovaj bangavi ugovor na mesec dana, do tad ne lipsi magarce... A vec nije ispostovao dogovorene stvari, ne verujem da ce u buducnosti....Videcemo...realno ne znamo sta ce biti mozemo da nagadjamo.... Ili ce on mene sutnuti ili ja njega ili ce sve biti bajno i sjajno cvece drvece pravicemo jos ugovora (ovo ja kao lazni optimista)

Mislim da nemam par meseci, 12. dec istice ovaj bangavi ugovor na mesec dana, do tad ne lipsi magarce... A vec nije ispostovao dogovorene stvari, ne verujem da ce u buducnosti....Videcemo...realno ne znamo sta ce biti mozemo da nagadjamo.... Ili ce on mene sutnuti ili ja njega ili ce sve biti bajno i sjajno cvece drvece pravicemo jos ugovora (ovo ja kao lazni optimista)
Ma samo sačekaj, ko zna, možda bude nešto neočekivano? Iskreno, ne verujem nešto puno, ali probaj.

Za ps ne mogu da ispadnem jer frilens uveka ima. Sto se foto tice cilj mi je da ispadnem :lol: tesko da cu ikada vise raditi taj posao, barem na nacin na koji sam kod zmaja, tereni me videti vise nece... Ok neki studio, ta fora da....ali ono da ja zaginem 15h na terenima zima leto, ne dolazi u obzir ni za sebe ni za druge. Radije cu u aman kasirka da budem

Ako nećeš da fotkaš okej onda :lol:
To si u pravu, to je teško cimanje i kad si zdrav.

Pecem braunise, kumovi nas vode na picu za rucak a onda cemo kod nas na kolace i pice
Sto znaci juce i danas veliko spremanje kuce
Hebalo me druzenje, necu vise da se druzim! Il kosta il moram da rintam, ajde bre! Idem u sumu pricam sa sovama, lakse je!

Back