Šta trenutno radiš XX

Ako želiš da kreneš, onda Freelancer.com. Ali da se čujemo, objasniću ti šra da uradiš, da ne lutaš i ne gubiš vreme. Ima bolje plaćenih, ali ne sa ovoliko raznih poslova.
Sad se majem sa upwork deluje ok al dok ne odradim nesto ne vredi da sudim. Fiver je kriminalan to necu vise....
Aj sutra te zovem za taj sajt da mi objasnis. Znam ono sto si mi reko kad si svratio do studija za njega, al nisam se bavila njime, tek treba...

Ajde da vidimo kako ce biti
Ja ne znam da l ovo mogu da radim...ako vidim da ne mogu hebi ga idem dalje u nova nerviranja :lol:
:zag:
Probaj, bar uzmi jednu platu, za toliko ćeš izdržati, a ako ne ide zbogom.
Ko zna, možda ti se dopadne, tu je komunikacija važna, a ako te neko iznervira imaš podatke, samo kaži vidimo se uskoro. :rotf:
Šalim se. Nego, to je moja banka, vidi oko nekih para ovoono, vratiću u utorak, Pera Ždera. :mrgreen:

Probaj, bar uzmi jednu platu, za toliko ćeš izdržati, a ako ne ide zbogom.
Ko zna, možda ti se dopadne, tu je komunikacija važna, a ako te neko iznervira imaš podatke, samo kaži vidimo se uskoro. :rotf:
Šalim se. Nego, to je moja banka, vidi oko nekih para ovoono, vratiću u utorak, Pera Ždera. :mrgreen:
Meni je komunikacija o dim, ali zna se da je svaki kol centar stresan i psihicki naporan.... Pa moze to da mi bude problem...ali ajde da probam da znam da l mogu...
To ti je zavrseno :zelenko:

Back