Šta trenutno radiš XX

A hit mi je sto ce se ispostaviti na kraju da je zmaj bio u pravu, on kad sam mu rekla gde idem imao je reakciju uuuu neeee taj je bas cudan nesto a njim nije kako treba.... Ja pitam sta... Kaze ne znam samo mi je cudan kad sam iso tamo nesto mi ostavio takav utisak....
Mene nervirala ta reakcija jer znam sta radi, pa sam mu odbrusila da ljudi svasta i o njemu misle i to mnogo gore :lol:
A ti si njemu rekla gde ideš?
Aj sad iskreno, šta sa tobom nije u redu? :rotf:

Ili ne zna sta hoce ili zajebava da dobije sta mu treba, trece nema
Previse je on ljudi izmenjao na ovo radno mesto da bi tu bila cista posla, nesto ne valja cim on duze od par meseci nikako da zadrzi nekoga... Ili odu sami jer vide budalu, ili ih on liferuje
Cak mi je i pricao da mu je jedna dovela inspekciju...
Neko je tu lud, on tvrdi da su sve te radnice, ja ipak mislim da je on, jer je on zajednicki cinilac :lol:

Mislim ok ja imam probno mesec dana, sasvim je legitimno da mu se ne svidim i da nece da nastavi saradnji, legitimno je i zeni da se ne svidim pa da ga napujda. Ono sto mene nervira je ovo zajebavanje sa radom od kuce i sto mi trosi vreme i zivce za mizernu sumu novca... Kad sve saberes i oduzmes ili cu ja njega sutnuti ili on mene, tu stabilne bucnosti nema....
A jel ti moraš da mu predaš i način na koji si uradila posao? Rekla si negde gore da on može na osnovu toga sam da radi slike ako sam dobro razumela. Ako menja ljude tom brzinom on je na dobitku, posao se uradi, ništa ne uloži sem nešto minimalno i mesto za sledećeg prazno, ne plati za program pa tako u krug.
Meni se cini da ce mi platiti, samo zavisi koliko....
Koja je to magarčina, 46 nećeš dobiti sigurno, vadiće se na rad od kuće a ti ne možeš da dokažeš vreme koje si provela u poslu za njega.

A jel ti moraš da mu predaš i način na koji si uradila posao? Rekla si negde gore da on može na osnovu toga sam da radi slike ako sam dobro razumela. Ako menja ljude tom brzinom on je na dobitku, posao se uradi, ništa ne uloži sem nešto minimalno i mesto za sledećeg prazno, ne plati za program pa tako u krug.

Koja je to magarčina, 46 nećeš dobiti sigurno, vadiće se na rad od kuće a ti ne možeš da dokažeš vreme koje si provela u poslu za njega.
Nije on magarčina, već "srpski direktor".

Znači ljudi koji dođu da rade otvorenog srca i pošteno su magarci jer nisu prepoznali magarca vlasnika?
E pa sad...Tom logikom niko nigde ne bi radio. Ono malo poštenih poslodavaca ne mogu da zaposle sve koji su prevareni.
Ma ne, nego oni koji pristaju da ih namagarče. Zato se nadam da metli to neće da se dogodi. Nekako mislim da će da će da nastavi da radi kod njega još neko vreme.
A onaj bolid zmaj je jeste namagarčio. A ona mu još plače na ramenu i govori gde je našla posao. :aaa:

Ili ne zna sta hoce ili zajebava da dobije sta mu treba, trece nema
Previse je on ljudi izmenjao na ovo radno mesto da bi tu bila cista posla, nesto ne valja cim on duze od par meseci nikako da zadrzi nekoga... Ili odu sami jer vide budalu, ili ih on liferuje
Cak mi je i pricao da mu je jedna dovela inspekciju...

Neko je tu lud, on tvrdi da su sve te radnice, ja ipak mislim da je on, jer je on zajednicki cinilac :lol:

Mislim ok ja imam probno mesec dana, sasvim je legitimno da mu se ne svidim i da nece da nastavi saradnji, legitimno je i zeni da se ne svidim pa da ga napujda. Ono sto mene nervira je ovo zajebavanje sa radom od kuce i sto mi trosi vreme i zivce za mizernu sumu novca... Kad sve saberes i oduzmes ili cu ja njega sutnuti ili on mene, tu stabilne bucnosti nema....

Kada si saznala za ovo?

Ma ne, nego oni koji pristaju da ih namagarče. Zato se nadam da metli to neće da se dogodi. Nekako mislim da će da će da nastavi da radi kod njega još neko vreme.
A onaj bolid zmaj je jeste namagarčio. A ona mu još plače na ramenu i govori gde je našla posao. :aaa:
Nastaviće do isteka ugovora inače neće dobiti bukvalno ni dinara.
Ako dobro prođe u Rajfu na razgovoru biće super. To je lagan posao, zove dužnike, nudi pakete, laganica.
Što se Zmaja tiče, tjah, tu ti je ruka ruku, bar je izvukla klimu da ne plaća celu cifru, a da je kreten s druge strane, to stoji.
U nekom poslu nikad nije sve crno ili belo, postoji siva zona i svi smo to prošli tokom rada.
Nije Meki kriva ni za šta, pošteno odrađuje svoje, to što je ne cene dovoljno je druga priča.
Da nije kreten otvoreno bi joj rekao da ovaj ne valja, pustio je da lupi glavom o zid, valjda neko njegovo iskrivljeno zadovoljstvo.

Ne znam sta je cudno, ja sam ovo nasla pre nego se zavrsio rad kod zmaja... Ovo je totalno nebitan lik za zmaja, nije mu konkurencija niti kolega pa da krijem....
Krila sam kad sam kod kolega aplicirala, a ovo je totlno nebitan lik
Pa ništa, ti sad i ovom liku kad budeš odlazila ispričaj sve, verovatno ga puno interesuje. Jbt... ljudi kad raditze, radite za sebe,m ne za druge, Gledajte svoje interese.

Dada, posao koji mu radim mu ostaje u formatu u fotosopu da moze da ga preoblikuje i koristi kako oce... Sredjuem mu materijal za sajt i reklame i za stampu.... Zato i kazem da mislim da ce me iskoristiti samo za to. I to je sasvim ok, ko i svaki klijent kad mu radis za reklame materijal. Odradis on plati i to koristi dalje....Nego je problem sto nista sto smo dogovorili nije primenjeno....

"bar je izvukla klimu da ne plaća celu cifru" - ne razumem, kakvu klimu?
Pisala sam, letos sam preko zmajeve firme kupila inverter klimu. Zmaj platio a ja mu vracala na delove od plate. Sad lad smo se rastali ostala je trecina da se otplati, nije mi naplatio. U njegovoj glavi on je meni ucinio. Nema veze sto sam ja njemu ucinila da ne trazim soma e otpremninu :lol:
No nebitno.... To je gotova prica....

Dada, posao koji mu radim mu ostaje u formatu u fotosopu da moze da ga preoblikuje i koristi kako oce... Sredjuem mu materijal za sajt i reklame i za stampu.... Zato i kazem da mislim da ce me iskoristiti samo za to. I to je sasvim ok, ko i svaki klijent kad mu radis za reklame materijal. Odradis on plati i to koristi dalje....Nego je problem sto nista sto smo dogovorili nije primenjeno....
Red mark očito, završi to, u Rajfu cvrkući da te prime i počni odmah, ne odlaži jer si već jednom odbila. Ako te pitaju zašto si odbila razgovor kmeči i plači ako treba, batali ponos.

Ne znam deco, zbunjena sam, bas mi nekako sve ovo bzv jer je posao stvarno laganeze za mene, zao mi da odjebem, sa druge strane moram jer nesto sa njima tamo ne valja.... Mozda gresim ne znam, mozda je covek super, mozda se ispostavi da ce biti fer, evo ne znam.... Al jako sumnjam u to :lol:

Back