Šta trenutno radiš XX

I ti ces kad dodjes u moje godine :deda2: tisina tamo postuj starije
Ajde me pitaj kako sam za nedelju dana.
Juče bila kod Blagoja iz Čoke. Ja mislila neko nameštanje, lomljenje kičme, a on sa dva prsta izmasirao par pršljenova. Trajalo manje od minut.
Prvo jutro ,posle pet godina sam ustala danas bez suza. Prvi dan, posle dugo vremena,sam šetala pola sata po gradu bez da sednem.
Posle dva MR, nekoliko neurologa, nekoliko neurohirurga, vežbi, kortikosteroida, opijata i terapija , ne verujem i ne radujem se još. Čekam vreme da pokaže.

Ajde me pitaj kako sam za nedelju dana.
Juče bila kod Blagoja iz Čoke. Ja mislila neko nameštanje, lomljenje kičme, a on sa dva prsta izmasirao par pršljenova. Trajalo manje od minut.
Prvo jutro ,posle pet godina sam ustala danas bez suza. Prvi dan, posle dugo vremena,sam šetala pola sata po gradu bez da sednem.
Posle dva MR, nekoliko neurologa, nekoliko neurohirurga, vežbi, kortikosteroida, opijata i terapija , ne verujem i ne radujem se još. Čekam vreme da pokaže.
Meni licno struja jedina pomaze, to traje pola godine i onda opet... I tako odem prosecno dva puta god na struju i to je sve moze

Da operiaem necu, druge nema nego ovako

:kafa: gundjam, ledja me rasturaju, prvo lezanje sa jakim kasljom napravilo neki kvrc sa diskovima i krenulo kocenje, a sad sedenje za kompom po ceo dan me dokusirilo....
Imas one vezbice za ledja, ja sam to jedno vreme praktikovala kad su mi se sjebala ledja zbog rada za kompom od kuce. Meni su dosta pomogle i dok sam ih radila, nisam imala probleme sa ledjima na tom poslu. Sad imam druge izazove 😄

Imas one vezbice za ledja, ja sam to jedno vreme praktikovala kad su mi se sjebala ledja zbog rada za kompom od kuce. Meni su dosta pomogle i dok sam ih radila, nisam imala probleme sa ledjima na tom poslu. Sad imam druge izazove 😄
E zato sam ja odradio najbolju kupovinu života, Steelcase stolica za računar. Jeste da košta, ali u njoj sedim ima već 11-ta godina, i ne osećam nikakav bol u leđima. Dok sam radio u agenciji, pored nekih fensi stolica, čvorovi i budže po ramenima.
Nije ergonomija najbitnija u dizajnu stolica slučajno.

1763664300033.png

Back