Zadovoljna domacica
Buduća legenda
- Poruka
- 25.742
Ne znam, ništa nisam radila, keve mi Nevenke.Pa kad nemam šunke, daj šta daš.
Kako si uspela uvo da središ?? Drž se ne daj se, brzo da ozdraviš.![]()

Samo seva kroz glavu, mislim da ću poludeti.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne znam, ništa nisam radila, keve mi Nevenke.Pa kad nemam šunke, daj šta daš.
Kako si uspela uvo da središ?? Drž se ne daj se, brzo da ozdraviš.![]()

serija je dosta dobraPitaj moču da ti ispriča kakva je serija Klinka Švarcvald, on je to gledao kad se mi još nismo rodili.![]()
Boli jezivo, ne znam da li pomažu analgetici da probaš. Drži se.Ne znam, ništa nisam radila, keve mi Nevenke.
Nema pauze danas, radim tek od 2 pomerio me novi sef danas ima neke sastanke
Dok se on omaci da krenemo normalno da radimo ja cu da poludim
Stavio me prvi mesec na probno samo 30h nedeljnoako prodjem prvi mesec onda ce na puno radno vreme
Kaze to dok se ne uhodas da ti bude lakse
Reko to ako ocete da me sutnete za par dana da ne morate da platite za puno radno vreme ceo mesec.... Jeste ja sam sisala vesla pa ne znam kako funkcionise sistem

Bravo!To je glavna fora za koju samo oni znaju kako im se isplati
Ništa oni tu značajno ne uštede, jer prijava uvek ide na puno radno vreme (jesi prijavljena?)
Jedna vrlo poznata humanitarna organizacija me je zvala da radim za njih, ali pazi sad - prvih 6 meseci probni rad. Ja ih odjebala
![]()
Ko nargila bar da drziNedica dimila fotografije.
Imam upalu uha. Dobila antibiotik, biće bolje.

Od grla ili sinusa za cas se popne u uvoNe znam, ništa nisam radila, keve mi Nevenke.
Srednje ne boli, samo bude onaj osecaj zapusenostiBoli jezivo, ne znam da li pomažu analgetici da probaš. Drži se.
Jesam sve regularno, evo sad potpisala ugovorTo je glavna fora za koju samo oni znaju kako im se isplati
Ništa oni tu značajno ne uštede, jer prijava uvek ide na puno radno vreme (jesi prijavljena?)
Jedna vrlo poznata humanitarna organizacija me je zvala da radim za njih, ali pazi sad - prvih 6 meseci probni rad. Ja ih odjebala
![]()
Bar nešto da može da pomogne dok ab ne deluje.Srednje ne boli, samo bude onaj osecaj zapusenosti
A spoljni usni kanal boli ko djavo tu pomaze nesto za bolove da se lakse spava

Zurke bazeni pomracenje!Samo pušite i drogirate se lekovima.![]()

ja radim na novom poslu već 6 meseci na po dva mesecaJesam sve regularno, evo sad potpisala ugovor
Provericu ja ovih dana da vidim jesu sve prijavili kako treba
Pa isplati mu se ako oce da me sutne posle pet dana, manje mora da mi plati nego da je na puno radno vreme... To je neka njihova racunica. Ja nemam problem prvi mesec da dogovorimo sta god oce, ajde probni je rad i ok. Sve vise od toga ne pristajem...
A te fore kad cujem probni rad 3-6 mes ne dolaze u obzir, to mamu svoju nek tako zajebavaju
Malo im ugovori na odredjeno hbt samo jos fali zajebancija sa tim probnim toliko dugo
Mene to uzasava. Treba gradaciski da raste broj meseci sa svakim novim ugovorom....ja radim na novom poslu već 6 meseci na po dva meseca
nešto se ne sekiram da ću da budem šutnuta, takva im politika
majmunska je, ali sve ostalo je super
Ovde je 6 meseci probni rad uobicajena pojava i tad moze da te sutne kako mu se cefne. Odes na bolovanje - ocekuj otkaz. A ako dobijes otkaz a ti otvoris bolovanje tokom otkaznog roka - najcesce ti nece isplatiti tu poslednju platu i onda je na tebi teret dokazivanja da si zaista bila bolesna.Mene to uzasava. Treba gradaciski da raste broj meseci sa svakim novim ugovorom....
Ja koliko znam ovde ne mozes da dobijes otkaz dok si na bolovanju, krse se silna neka prava. Ali mozes prvi dan posle zatvorenog bolovanja da te sutneOvde je 6 meseci probni rad uobicajena pojava i tad moze da te sutne kako mu se cefne. Odes na bolovanje - ocekuj otkaz. A ako dobijes otkaz a ti otvoris bolovanje tokom otkaznog roka - najcesce ti nece isplatiti tu poslednju platu i onda je na tebi teret dokazivanja da si zaista bila bolesna.
Mislim da je i ovde tako, ne moze dok si na bolovanju, ali posle toga da.Ja koliko znam ovde ne mozes da dobijes otkaz dok si na bolovanju, krse se silna neka prava. Ali mozes prvi dan posle zatvorenog bolovanja da te sutne
Cudo je pravo da jos ima ljudi koji hoce da ostanu da rade u Srbiji (ako izuzmemo ove koji preko stranke rade)Upravo čitam oglase za posao gde traže interventno obezbeđenje sa licencom za nošenje oružja i B kategorijom. A radno vreme je neodređeno, 180 radnih sati. To znači zovu te u gluvo doba dana i noći. A plata,po mom proračunu satnice od 457 dinara, je oko 75000.
Nisu normalni, pa ko će im sa takvim uslovima raditi ako ima sposobnosti ?
ma i ti što rade preko stranke često rade za minimalacCudo je pravo da jos ima ljudi koji hoce da ostanu da rade u Srbiji (ako izuzmemo ove koji preko stranke rade)